Dinamoviştii se tem de doi jucători de la Concordia. “Sper să ia o pauză cu noi!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
10/02/2018, 09:53
Dinamoviştii se tem de doi jucători de la Concordia. “Sper să ia o pauză cu noi!”

Fostul mare atacant al “câinilor” nu acceptă ca jucătorii lui Dinamo să facă un pas greşit în meciul contra Concordiei Chiajna, unul foarte important care ar putea decide prezenţa în play-off sau play-out a echipei lui Vasile Miruţă. 

Ionel Dănciulescu este sigur că nu se va mai repeta povestea de la meciul tur, atunci când FC Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Concordia Chiajna cu scorul de 2-3, în “Ştefan cel Mare”.

Ce zice Ionel Dănciulescu despre Concordia – Dinamo

“Va fi o partidă dificilă, mai ales că jucăm pe sintetic, dar sunt sigur că meciul din tur nu se mai repetă. Garantez asta. Îi văd pe băieţi cum se pregătesc şi sunt sigur că nu se mai repetă acel accident. Nu concep altceva în afară de victorie. Dacă egalul cu Craiova a fost cum a fost, încă o remiză ne-ar face să depindem de rezultatele celorlalte echipe, iar aşa ceva nu se poate. Oricum, nu suntem într-o situaţie bună şi trebuie neapărat să câştigăm. Avem toate premisele să câştigăm la Chiajna. Atmosfera este foarte bună, pregătirea de iarnă s-a făcut bine, iar suporterii noştri vor invada stadionul. Dacă nu erau fanii la meciul cu Craiova, nu cred că mai reuşeam să scoatem un punct. Le suntem datori şi sper că ne vom plăti datoria faţă de ei. E clar că foştii noştri jucători care sunt acum la Chiajna îşi doresc să joace cât mai bine pentru a dovedi că meritau să rămână aici, dar eu am încredere că vom învinge”, a spus Dănciulescu, conform gsp.

Ionel Dănciulescu a vorbit şi despre posibilitatea ca Gabi Torje şi Antun Palic să joace în meciul de la Chiajna. “Vasile Miriuţă va decide asta, el este antrenorul. Lucrează foarte bine amândoi, o fac şi suplimentar. Pot prinde minute şi acum. Sunt pe drumul cel bun şi uşor-uşor vor ajunge la aceeaşi capacitate de efort ca şi ceilalţi. Ultima decizie o are antrenorul echipei”, a spus Dănciulescu.

Claudiu Bumba şi Paul Batin vor avea ocazia să joace împotriva fostei lor echipei, iar Ionel Dănciulescu speră ca cei doi să nu îi împiedice pe “câini” din drumul spre playoff. “Ambii au dovedit că sunt fotbalişti de calitate, dar sper să ia o pauză cu noi luni”.

Concordia – Dinamo, luni, 12 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.