Fotbal intern

Dinamo se teme de meciul cu Dunărea Călărași din Cupa României: ”Va avea un mare avantaj”

15.02.2021 | 12:44
Dinamo se teme de meciul cu Dunarea Calarasi din Cupa Romaniei Va avea un mare avantaj
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului Dinamo București, Marius Nicolae, se arată temător în privința meciului cu Dunărea Călărași, din sferturile de finală ale Cupei României, considerând că adversarii au avantajul prospețimii.

”Câinii” au avut parte de o tragere la sorți bună, ținând cont că în urnă se aflau și echipe mai puternice, precum, Universitatea Craiova sau Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Întâlnirile din sferturile de finală se vor disputa în perioada 2-4 martie, programul exact urmând a fis stabilit în perioada următoare de FRF.

Dinamo visează la Cupa României, dar trebuie să treacă de Dunărea Călărași

”Dunărea Călărași nu trebuie subestimată. Este una dintre echipele foarte bune din Liga 2, o echipă interesantă, cu un antrenor foarte bun și cu foarte mare experiență. Având în vedere că Liga 2 începe la sfârșitul acestei săptămâni, Dunărea va avea un mare avantaj, acela al prospețimii fizice”, a spus Maruis Nicolae despre duelul Dunărea Călărași – Dinamo din sferturile Cupei României.

ADVERTISEMENT

”Oricine joacă împotriva lui Dinamo își dorește să producă surpriza și nu mai are nevoie de o alta motivație în plus. Dar sunt foarte încrezător în echipă și în staff-ul nostru. Sunt convins că vom arată foarte bine la ora jocului și vom trata acest meci cu foarte mare determinare”, a declarat oficialul ”câinilor” pentru gsp.ro.

”Pentru mine personal, ca manager, câștigarea Cupei este un obiectiv și sunt sigur că și pentru ceilalți. Este un sentiment unic în viață să câștigi un trofeu. În primul rând trebuie să jucăm cu gândul la suporteri. Fără tot ce înseamnă DDB astăzi nu mai discutam despre această tragere la sorți. Avem nevoie de toată susţinerea și încrederea lor”, a încheiat Nicolae.

ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns în sferturile de finală după ce a trecut de marea rivală FCSB, scor 1-0, în timp ce Dunărea Călărași a profitat de retragerea din competiții a celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele și s-au calificat la ”masa verde”.

După ce s-au impus în optimi în fața roș-albaștrilor, jucătorii dinamoviști visează cu ochii deschiși la câștigarea trofeului, mai ales că și o altă forță a fotbalului intern, CFR Cluj, a părăsit competiția încă din 16-imi.

ADVERTISEMENT

Ediția 2020-2021 a Cupei României este una atipică și asta se vede și prin rezultate. Este pentru prima dată după 39 de ani când patru formații din ligile inferioare sunt calificate în ultimele 8, adică în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT