Fotbal intern

Dinamo – Sepsi 0-0. “Clau-gol” fără gol la primul meci din campionat. Video

28.09.2018 | 22:35
Dinamo  Sepsi 00 Claugol fara gol la primul meci din campionat Video

Dinamo – Sepsi, meciul care a deschis etapa cu numărul 10 din Liga 1 Betano, s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Oaspeții au evoluat mai bine în prima repriză, încheiată cu un singur șut pe poartă. 

„Câinii” și-au creat ocazii mari de gol abia în partea secundă, dar nici Sepsi nu s-a lăsat mai prejos și a avut o șansă mare de gol prin Tandia, în minutul 75. În urma acestui rezultat, Sepsi adună 16 puncte și urcă provizoriu pe locul 3, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 10, cu 11 puncte.

VEZI VIDEO REZUMAT

Min. 90+4 – Final de meci

Min. 75 – Ce ocazie! Tandia este foarte aproape de a înscrie cu o lovitură de cap

Min. 74 – Ocazie mare de gol pentru Daniel Popa

Min. 57 – Acțiune bună a lui Salomao, finalizată cu un șut direct pe portar

Min. 46 – A început repriza secundă

Min. 45+1 – Pauză în Ștefan cel Mare

Min. 35 – Dan Nistor este cel mai periculos om al gazdelor până în acest moment, cu două șuturi expediate spre poarta adversă

Min. 17 – Vine și prima mare ocazie a meciului. Jucătorii lui Sepsi scapă pe contraatac, dar Fulop trimite mingea pe lângă poarta lui Penedo

Min. 12 – Surprinzător, Sepsi are posesia în acest debut de meci, dar fără a-și crea ocazii de gol

Min. 1 – A început partida


Dinamo – Sepsi. Echipele de start

Dinamo (4-2-3-1): Penedo – Corbu, Mezague, Katsikas, Sg. Popovici – Cooper, R. Grigore – Hanca, D. Nistor (cpt), Salomao – D. Popa
Rezerve: Eșanu – Delorge, M. Popescu Sorescu, Gomelt, Subotic, Moldoveanu.

Sepsi (4-2-3-1): Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Vașvari – Drăghici, I. Fulop, Nouvier – Tandia
Rezerve: Fejer – A. Rus, I. Ursu, Y. Hamed, Mensah, Karnitski, Fl. Ștefan


Dinamo – Sepsi live online pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Ambele echipe vin după victorii în șaisprezecimile Cupei României. Dinamo a dispus cu 3-1 de Dacia Unirea Brăila, în timp ce Sepsi a trecut la penalty-uri de ASU Poli Timișoara, după 1-1 în timpul regulamentar de joc.

Meciul de la Brăila a reprezentat totodată debutul lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a lui Dinamo. Omul care a jucat șapte ani la Dinamo, cucerind trei titluri, trei Cupe și o Supercupă s-a reîntors la club în calitate de antrenor. Niculescu a mai avut această ocazie și pe vremea când o antrena pe Voluntari, la puțin timp după ce câștigase Cupa și Supercupa cu gruparea ilfoveană. Atunci, „Clau-gol” și-a refuzat echipa de suflet, preferând să continue proiectul cu Voluntari.

A fost prima victorie a lui Dinamo după trei înfrângeri consecutive, cu U Craiova, Astra și Poli Iași, serie în urma căreia Florin Bratu a fost demis de la echipă. Interesant este că după meciul de la Iași, Bratu l-a criticat în termeni duri pe Dan Nistor, despre care a spus că a destabilizat vestiarul.

Nistor pare să aibă o relație mult mai bună cu Niculescu, marcând două goluri în victoria de la Galați. La finalul meciului, antrenorul a spus că Dan Nistor este liderul echipei. De altfel, mijlocașul și-a prelungit contractul cu Dinamo după demiterea lui Bratu, semn că se bucură de sprijinul tuturor în cadrul clubului.

Dinamo – Sepsi. Statistici interesante

Dinamo are un parcurs decent acasă, unde a bifat trei victorii și o singură înfrângere. Forma de coșmar din deplasare, cu un singur punct luat în cinci etape îi clasează pe oamenii lui Niculescu doar pe locul 10 în ierarhia Ligii 1 Betano.

Sepsi, în schimb, ocupă un surprinzător loc 4, cu 15 puncte adunate și golaveraj 10-5. Echipa lui Neagoe nu se descurcă grozav în deplasare însă. Până la victoria 3-0 cu Chiajna, bifase două puncte în patru meciuri jucate departe de casă.

Dinamo și Sepsi s-au mai întâlnit de patru ori până acum, toate meciurile având loc în precedentul sezon. Niciodată nu s-a întâmplat ca ambele echipe să înscrie. Dinamo are două victorii, Sepsi o victorie, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Sepsi a scos un 0-0 la precedenta vizită în Ștefan cel Mare.