Fotbal intern

Dinamo – Sepsi OSK 0-0 în Liga 1. „Câinii roșii”, prestație dezamăgitoare după victoria cu FCSB. Live video

13.02.2021 | 22:54
Dinamo  Sepsi OSK 00 in Liga 1 Cainii rosii prestatie dezamagitoare dupa victoria cu FCSB Live video
ADVERTISEMENT

Dinamo – Sepsi 0-0. Roș-albii și covăsnenii au fost protagoniștii unuia dintre cele mai slabe meciuri din 2021. Echipa lui Jerry Gane nu a reușit să profite astfel de moralul bun obținut în victoria cu FCSB din Cupa României. „Câinii” sunt pe locul 10, cu 26 de puncte, în timp ce echipa lui Leo Grozavu e pe locul 4, cu 35 de puncte.

Dinamo – Sepsi OSK 0-0 – VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Echipele de start:

  • Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Grigore, Filip – Bani(Nepomuceno 63), Anton, Achim(Răuță 82), Fabbrini – Gueye, Nemec(Morsay 79); Rezerve: Kongshavn, Bejan, Răuță, Nepomuceno, Radu, Crețu, Gol, Morsay, Mihaiu.
  • Sepsi OSK: Niczuly, Deligiannidis, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Bouhenna, Vașvari(Eder Gonzalez 80), Aganovic(Csiszer 90) – Golofca, Safranko(Fulop 80), Tamas(Purece 59); Rezerve: Fernandez, Achahbar, Petrila, Csiszer, Dumiter, Fulop, Nouvier, Purece, Eder Golzalez.

FINAL DE MECI! Dinamo și Sepsi termină la egalitate, scor 0-0, după un meci lipsit de pra multe ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

Min. 85 – Ocazie imensă de gol a lui Dinamo! Aganovic, aproape de autogol, trimite mingea în bara propriei porți.

Min. 79 – Adam Nemec s-a accidentat singur, cel mai probabil a suferit o întindere, și a fost înlocuit cu Morsay.

ADVERTISEMENT

Min. 58 – Șut periculos al lui Tamaș, la colțul lung, dar Eșanu se întinde și respinge în corner.

Min. 53 – Nemec șutează puternic, dar Niczuly reține în siguranță.

Min. 46 – Repriza a doua s-a reluat de la scorul de 0-0.

Min. 27 – Ahmed Bani încearcă să pună în pericol poarta lui Niczuly, dar tânărul fotbalist trage peste.

ADVERTISEMENT

Min. 1 – A început meciul!


Un obiectiv totuși mai degrabă utopic, în condițiile în care Dinamo are doar 25 de puncte și ocupă locul 11, la opt lungimi în urma locului, 6, ultimul de play-off, pe care se află Academica Clinceni. Succesul cu FCSB a creat însă o stare euforică în vestiarul alb-roșilor.

Sepsi se află pe locul 4, cu 34 de puncte, pierzând mult din ritm, cu patru egaluri în ultimele meciuri, urmare a serioaselor probleme de lot provocate de infectările cu coronavirus. În plus, are amânat pentru marți, 16 februarie, meciul din etapa a 21-a, de la Pitești.

Dinamo – Sepsi OSK Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Dinamo – Sepsi OSK se joacă sâmbătă, 13 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a 24-a din Liga 1. Partida va fi condusă la centru de arbitrul Andrei Chivulete. Condițiile în care se va disputa acest meci sunt destul de grele, la ora partidei anunțându-se o temperatură de minus patru grade.

Acest meci va putea fi vizionat în direct pe micile ecrane pe cele trei canale clasice în transmiterea meciurilor din Liga 1: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. Însă mai puteți alege și varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format live video.

Dinamo arată mult mai bine după noile achiziții

Dinamo arată într-adevăr din ce în ce mai bine după ce transferurile lui Nepomuceno și Morsay au demmonstrat că au fost inspirate și Steliano Filip a revenit după experiența din Grecia. În poartă, deși a fost adus un norvegian. tânărul Eșanu devine tot mai sigur de la meci la meci.

În aceste condiții se conturează un Dinamo care începe să aibă destule puncte pozitive în joc: agresivitate în sensul bun al cuvântului, cursivitate la creație, poziționare cu potențial de gol în careul advers, într-un cuvânt un joc de altă factură decât până acum, însă, din păcate, probabil prea târziu.

Sepsi așteaptă OK-ul medicilor pentru jucătorii din izolare

La Sepsi singura necunoscută pentru antrenorul Leo Grozavu o reprezintă numărul jucătorilor care pot fi recuperați după izolarea de 14 zile. Covăsnenii au unul dintre cele mai bune loturi, acoperiți pe toate posturile, însă avalanșa de infectări a fost factorul care a destabilizat parcursul impecabil al echipei.

Sepsi are cifre excelente în meciurile cu Dinamo la București cu victorii în ultimele două partide, două egaluri și un singur eșec, 1-0 în 2017, anul promovării. Și casele de pariuri văd în Sepsi echipa favorită, cu cotă 2,10, în timp ce Dinamo are 3,20, semn că oaspeții chiar reprezintă și penntru bookmakeri o echipă care trebuie luată serios în seamă.

 

 

ADVERTISEMENT