Sport

Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0. „Câinii” iau un punct, dar șansele de evitare a barajului scad. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Dinamo - Sepsi Sf. Gheorghe 0-0, care s-a jucat duminică, 20 martie, în Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 2-a din play-out.
20.03.2022 | 15:02
Dinamo  Sepsi Sf Gheorghe 00 Cainii iau un punct dar sansele de evitare a barajului scad Video
ADVERTISEMENT
20-03-2022
14:04

Dinamo - Sepsi 0-0. Video

Dinamo – Sepsi 0-0, la capătul unui meci foarte echilibrat în care ambele echipe au forțat pentru victorie. Dinamo are 10 puncte, iar șansele de a urca încă două poziții, pe un loc pe care să evite barajul, par tot mai mici. CS Mioveni – Chindia, duelul celor două echipe pe care Dinamo speră să le depășească, va încheia etapa din play-out. Iată cum arată clasamentul:

Clasament play-out

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+4. Fluier final.

Min. 77: Dinamo are o ocazie uriașă. Cosmin Matei are o incursiune pe partea dreaptă și pasează în fața porții pentru Vlad Morar, dar acesta ratează finalizarea.

Min. 76: Încă o schimbare la Dinamo. Vlad Morar intră în locul lui Patriche, accidentat.

Min. 70: Schimbare la Dinamo. Căpitanul Răuță îi lasă locul lui Ivanov.

Min. 66: Schimbare la Sepsi. Luckassen intră în locul lui Bărbuț.

Min. 58: Golofca șutează de la distanță, dar mingea trece mult peste poarta dinamovistă.

Min. 49: Schimbare la Dinamo. Patriche intră în locul lui Jovanovic. 

Min. 46: Începe repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Min. 40: În încercarea de a urmări mingea centrată de pe partea dreaptă de Grădinaru, Steliano Filip îl lovește cu cotul pe Aganovic, dar este iertat de cel de-al doilea cartonaș galben.

Min. 36: Alexandru Răuță își încearcă norocul cu un șut de la mare distanță, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 27: Dinamo răspunde prin Irobiso, care ia o acțiune pe cont propriu și șutează din apropierea porții, lateral dreapta, dar nu-l poate învinge pe Niczuly.

Min. 22: Ocazie Sepsi. Același Golofca șutează de la distanță, dar mingea trece pe lângă stâlpul din stânga al porții dinamoviste.

Min. 6: Steliano Filip cere penalty după un presupus fault în careu, dar centralul Iulian Dima îi arată cartonașul galben pentru simulare.

Min. 3: Sepsi are prima ocazie. Golofca șutează periculos, din interiorul careului, însă Eșanu este atent și respinge.

Min. 1: Începe partida

Dinamo: Eșanu – Giafer, Jovanovic, Aloe – De Moura, Matei, Răuță, J. Rodriguez, Filip – Irobiso, Grădinaru. Rezerve: Figueiredo, Patriche, Buleică, Ivanov, V. Borcea, Bani, Mihaiu, Măgureanu, Morar. Antrenor: Dusan Uhrin.

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Bărbuț, Păun, Eder Gonzales, Ștefănescu – Golofca, Tudorie. Rezerve: Began, Țincu, Bălașa, Fofana, Ashkovski, G. Dragomir, Luckassen, I. Fulop, Ispas. Antrenor: Cristiano Bergodi.

20-03-2022
13:47

Sute de persoane s-au înghesuit la casa de bilete

Casa de bilete a stadionului din Ștefan cel Mare a fost luată cu asalt înaintea fluierului de start al meciului cu Sepsi. Aproximativ 200 de persoane s-au înghesuit pentru a-și procura, pe ultima sută de metri, tichete la duelul din cea de-a doua etapă a play-out-ului.

 

Cu toții speră într-un rezultat pozitiv al favoriților, chiar dacă aceștia au ajuns la nu mai puțin de 22 de înfrângeri în actuala stagiune, iar bilanțul înfruntărilor directe le este net favorabil covăsnenilor.

Meciul Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe are loc duminică, 20 martie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul etapei a 2-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga. Dinamo este penultima în clasament, cu numai 9 puncte, în timp ce Sepsi vrea victoria pentru a lupta la ocuparea unuia dintre locurile 7 sau 8, care ar duce la un baraj între cele două poziţii şi apoi învingătoarea ar juca împotriva locului 4 din play-off pentru calificare în Conference League turul 1 preliminar.

Unde se joacă meciul Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută duminică, 20 martie, de la ora 16:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în a doua etapă din play-out-ul Casei Pariurilor Ligii 1. Este un joc deosebit de important pentru câini în faţa unui adversar puternic, Dinamo fiind la luptă cu Academica Clinceni pentru a evita locul 15, direct retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Şi tocmai rivala directă din Clinceni este cea care a evoluat cu 24 de ora mai înainte pe acelaşi stadion în compania Rapidului, cedând  cu 1-0. Orice punct obţinut de Dinamo poate ajuta mult în desprinderea decisivă de echipa ilfoveană, pentru că şansele alb-roşilor de a scăpa de locurile de baraj sunt aproape nule.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă duminică, 20 martie, de la ora 16:00, pe stadionul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a 2-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct de canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este, după zile bune de frig o temperatură mai apropiată de valorile lunii martie, 8 grade la ora prânzului, care se va menţine şi pentru startul partidei din Ştefan cel Mare şi nici pericol de ploaiev nu există. Jocul a fost încredinţat arbitrului Iulian Dima din Bucureşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Spre deosebire de runda precedentă, când lista de indisponibilităţi la Dinamo a cuprins foarte multe nume la acest meci antrenorul Duşan Uhrin Junior are mulţi mai mulţi jucători la dispoziţie iar pe bancă se va afla şi noul venit, atacantul Irobiso de la Gaz Metan. Totuşi, nu vor fi în lot Ivanovski, Azankpo, Matei şi Ivanov.

ADVERTISEMENT

Nici italianul Cristiano Bergodi nu are tot lotul la dispoziţie. Vestea bună este că fundaşul central Bălaşa a ieşir după lista indisponibililor, pe care se regăsesc trei jucători: Achahbar, Fulop şi Vaşvari, jucători importanţi în   plan ofensiv dar şi aşs Sepsi vrea cele trei puncte,

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Cum era şi normal covăsnenii sunt favoriţii caselor de pariuri la acest meci. Ei au cote excelente, variind între 1,85-1,95 în funcţie de agenţii iar pentru o victorie a lui Dinamo se oferă o cotă uriașă, peste 4.

ADVERTISEMENT