Fotbal intern

Dinamo și-a ales antrenorul pentru 2021: ”I-am anunțat pe băieți”

29.12.2020 | 16:01
Dinamo sia ales antrenorul pentru 2021 Iam anuntat pe baieti
ADVERTISEMENT

Antrenorul Jerry Gane, care s-a aflat pe banca tehnică a formației Dinamo București după demisia lui Cosmin Contra, a anunțat că va conduce echipa și la reunirea lotului din 2021.

”Câinii” se vor reuni la 3 ianuarie pentru a începe pregătirile în vederea părții a doua a sezonului, însă situația financiară de la club rămâne în continuare una incertă.

ADVERTISEMENT

Pe 21 decembrie, în Ștefan cel Mare a avut loc o ședință AGA, în urma căreia s-au luat mai multe decizii importante printre care mărirea capitalului la cinci milioane de euro și concedierea lui Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație

Antrenorul lui Dinamo la începutul anului 2021 va fi tot Jerry Gane

”Este adevărat că voi fi antrenorul lui Dinamo și la revenirea din vacanță. I-am anunțat pe băieți, ei știu că vin. Deocamdată nu am primit semnale de la vreun fotbalist important că nu se va prezenta pe 3 ianuarie”, este declarația prin care antrenorul Jerry Gane a anunțat că va continua la Dinamo și în 2021.

ADVERTISEMENT

”Rămâne de văzut ce se va întâmpla până atunci. Așteptăm să vedem cum vor fi lucrurile, dacă s-a făcut cu adevărat majorarea de capital. Am ținut legătura doar cu reprezentanții DDB, ei au fost mereu lângă mine și lângă echipă”, a mai spus tehnicianul pentru prosport.ro.

Jerry Gane a atenționat la finalul turului asupra faptului că Dinamo se poate confrunta cu un val de plecări în cazul în care salariile nu se vor plăti până în ianuarie. Atmosfera de la club este dominată de incertitudine, în condițiile în care jucătorii sunt neplătiți de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo din programul DDB sunt singura entitate care a susținut și financiar clubul în ultimele luni. Chiar dacă patronul Pablo Cortacero a preluat controlul total la club, fanii au mai virat o sumă de bani în club.

Fanii acționari din programul DDB au anunțat pe Facebook că deciziile pe care le-a luat Adunarea Generală a Acționarilor sunt nule. Aceeași suporteri au pus din nou tunurile pe conducerea iberică.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo au ajuns să facă haz de necaz de situația financiară pe care clubul o traversează în acest moment, incertitudinea care planează în cadrul echipei fiind în continuare una ridicată.

ADVERTISEMENT