Viitorul lui Dinamo vine din Orient! “Am stabilit data vânzării”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
20/03/2018, 23:39
Viitorul lui Dinamo vine din Orient! “Am stabilit data vânzării”

UPDATE / Implicat direct în afacere, Adrian Thiess a dezvăluit marţi seară la o emisiune televizată că există deja o ofertă, dar şi că “celelalte echipe vor trebui să ţină pasul cu Dinamo” şi că totul s-ar putea încheia până la finalul lunii aprilie. 

“Oferta a existat de la început. Se depune o ofertă. Aceşti oameni au o expertiză bună şi au oameni foarte capabili. Au spus că “oferta noastră este X”. Sperăm că putem rezolva în perioada de 45 de zile care a fost stabilită pe 16 martie.

E o oportunitate pentru ei. Dinamo e un club de tradiţie, cu suporteri frumoşi. E de interes. România e în Uniunea Europeană. Celelalte echipe vor trebui să ţină pasul cu Dinamo, dacă vor veni aceşti investitori. Ceva mai bun nu s-ar putea întâmpla pentru acest club”, a spus Thiess.


Ionuţ Negoiţă a declarat în dese rânduri că vrea să vândă Dinamo. Omul de afaceri se pare că a găsit cumpărători, iar formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare ar putea ajunge pe mâna unui grup de investiţii din Orientul Mijlociu. Nicolae Badea, fost acţionar la Dinamo, este omul care i-ar fi găsit pe investitori, prin intermediul omului de afaceri Adrian Thiess.

Din punctul de vedere al seriozităţii potenţialilor cumpărători nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să îşi facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc. Cred că era timpul să se întâmple aşa ceva, vor fi investiţii majore! Investiţii mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali! Domnul Badea a fost încântat de ce i-am spus şi de ce vor să facă potenţialii cumpărători. L-am rugat pe domnul Badea să faciliteze toată comunicarea între mine, potenţialul cumpărător şi domnul Negoiţă. Dumnealui are un rol important şi doreşte ca vânzarea să aibă loc”, a declarat Adrian Thiess pentru gsp.ro.

Patronul lui Dinamo a fost în Dubai

Nicolae Badea îşi doreşte ca Ionuţ Negoiţă să vândă clubul pentru a-şi recupera datoria de 3,5 milioane de euro pe care o are actualul patron al “câinilor”. Conform sursei citate, omul de afaceri care deţine formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare s-a deplasat în Dubai pentru a negocia.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×