Sport

Dinamo și-a găsit stadion pentru meciul cu Oțelul Galați! De ce n-a avut voie pe „Arcul de Triumf”

Dinamo are stadion pentru meciul cu Oțelul Galați din etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 2. Inițial, „câinii” trebuiau să joace pe noua arenă „Arcul de Triumf”.
08.08.2022 | 16:52
Dinamo sia gasit stadion pentru meciul cu Otelul Galati De ce na avut voie pe Arcul de Triumf
Dinamo și-a găsit stadion pentru meciul cu Oțelul Galați! De ce n-a avut voie pe „Arcul de Triumf”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Meci tare în etapa a doua din Liga 2 Casa Pariurilor. Sâmbătă, 13 august, de la ora 11:00, Dinamo primește vizita Oțelului Galați. Confruntarea dintre cele două foste campioane ale României va avea loc pe stadionul din Clinceni.

Pe ce stadion se va juca meciul dintre Dinamo și Oțelul Galați

Dinamo evoluează în eșalonul secund pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie. Echipa din Ștefan cel Mare a început cu dreptul noua sa aventură și a câștigat cu 1-0 partida din prima etapă cu Progresul Spartac.

ADVERTISEMENT

În runda inaugurală din Liga 2 Casa Pariurilor, fotbaliștii antrenați de Ovidiu Burcă au fost oaspeți pe stadionul din Clinceni. „Câinii roșii” se vor întoarce pe arena ilfoveană și în runda cu numărul doi, doar că de această dată vor fi gazde.

Astfel se amână debutul lui Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”. Meciul cu Oțelul Galați trebuia să aibă loc în nordul Bucureștiului, dar administratorii arenei au decis să schimbe gazonul chiar în această perioadă a anului.

ADVERTISEMENT

„Primul meci pe teren propriu în acest sezon competițional, Dinamo 1948 vs Oțelul Galați în Liga 2, se va disputa pe Arena Clinceni, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru site-ul oficial al clubului, dinamo1948.ro.

‘Ne-am dorit, la fel ca toți suporterii dinamoviști, să jucăm pe noua arenă ‘Arcul de Triumf’, însă suntem obligați să programăm următoarele două meciuri pe un alt stadion. Motivul? Administratorii ‘Arcului de Triumf’ au decis înlocuirea suprafeței de joc în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Stadionul Dinamo nu este omologat și are multe probleme: gazon, vestiare și sute de scaune distruse. În aceste condiții, am decis împreună cu staful tehnic al echipei noastre să jucăm la Clinceni. Le mulțumim autorităților locale că susțin prezența dinamoviștilor la Clinceni’, a declarat Vlad Iacob.

Abonamentele emise de Dinamo 1948 pentru stadionul ‘Arcul de Triumf’ sunt valabile, cu loc corespondent, pe Arena Clinceni”, a anunțat Dinamo, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Oțelul Galați se anunță a fi extrem de complicat pentru Dinamo. Chiar dacă este o nou promovată în Liga 2 Casa Pariurilor, echipa lui Dorinel Munteanu are ca obiectiv play-off-ul. Totuși, în prima etapă, campioana României din 2011 s-a încurcat în Copou, acolo unde a făcut 0-0 cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT