Fotbal intern

Dinamo și-a luat portar spaniol de 36 de ani! Rene Hinojo a fost prezentat oficial

16.09.2020 | 14:16
Dinamo și-a luat portar spaniol de 36 de ani! Rene Hinojo a fost prezentat oficial
Dinamo și-a luat portar spaniol de 36 de ani! Rene Hinojo a fost prezentat oficial. foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo bifează transfer după transfer. “Câinii” și-au betonat postul de portar și l-au adus pe Rene Roman Hinojo din postură de jucător liber de contract. Ultima dată, jucătorul în vârstă de 36 de ani a evoluat la Almeria. 

UPDATE 16 septembrie, ora 14:14 / Portarul spaniol Rene Roman Hinojo, în vârstă de 36 de ani, a efectuat astăzi vizita medicală la INMS, după care a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo. În ultimul sezon, acesta a disputat 30 de partide în Segunda Dvision: 15 în tricoul Almeriei și 15 pentru SD Ponferradina.

ADVERTISEMENT
  • 12 echipe a bifat în carieră Rene Roman Hinojo: Arcos, Portuense, Betis B, Estepona, Cacereño, Cartagena, Barakaldo, Real Jaén, Llagostera, Girona, Almería și Ponferradina

Bun venit la Dinamo București, René Román Hinojo!București, 16 septembrie 2020. Portarul spaniol René Román Hinojo a…

Geplaatst door FC DINAMO BUCURESTI op Woensdag 16 september 2020


ȘTIRE INIȚIALĂ 14 septembrie, ora 14:32

Echipa lui Cosmin Contra l-a adus în urmă cu câteva zile pe Tomas Mejias, împrumutat de la Middlesbrough, din liga a doua engleză. venirea lui Hinojo înseamnă automat că titularul din acest început de sezon, Cătălin Straton, va pleca de la echipă.

ADVERTISEMENT

Mutarea a fost anunțată pe contul oficial de Facebook al “câinilor”:

Dinamo și-a mai luat un portar spaniol! Rene Hinojo, transferat de “câini”

OFICIAL. René Román Hinojo la Dinamo București

București, 14 septembrie 2020. Dinamo București a ajuns la un acord cu portarul spaniol René Román Hinojo, ultima oară sub contract cu UD Almería, pentru transferul la clubul din Ștefan cel Mare.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo a evoluat de la începutul acestui an pentru SD Ponferradina, în liga secundă a campionatului spaniol, împrumutat de UD Almería.

René Román Hinojo urmează să sosească la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna un contract cu clubul nostru pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru www.fcdinamo.ro.

ADVERTISEMENT

30 de meciuri a apărat René Román Hinojo, sezonul trecut, în Segunda Division, 15 pentru UD Almería și 15 pentru SD Ponferradina”, se arată în comunicatul “câinilor”.

OFICIAL. René Román Hinojo la Dinamo BucureștiBucurești, 14 septembrie 2020. Dinamo București a ajuns la un acord cu…

Geplaatst door FC DINAMO BUCURESTI op Maandag 14 september 2020

Până acum, Dinamo a adus 9 jucători în această fereastră de transferuri: Vlad Achim, Janusz Gol, Adam Nemec, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Borja Valle Balonga, Juan Camara, Tomas Mejias și Rene Hinojo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri