Fotbal intern

Dinamo și-a pierdut cel mai bun jucător pentru meciul cu Gaz Metan. Ce se întâmplă cu Sorescu

25.01.2021 | 09:57
Dinamo sia pierdut cel mai bun jucator pentru meciul cu Gaz Metan Ce se intampla cu Sorescu
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Ionel Gane, și-a pierdut cel mai bun jucător pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș, Deian Sorescu fiind suspendat.

Căpitanul ”câinilor” în absența lui Ante Puljic, Sorescu a primit un cartonaș galben în eșecul usturător cu FC Botoșani și este suspendat pentru întâlnirea de miercuri, 27 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Jucătorii dinamoviști au ajuns la capătul răbdării din cauza situației financiare delicate și continuă să-l acuze pe Pablo Cortacero că nu se ține de promisiuni.

Cel mai bun jucător de la Dinamo, Deian Sorescu, este suspendat pentru partida cu Gaz Metan

Pe lângă toate problemele cu banii și înfrângerea drastică în fața celor de la Botoșani, acum Jerry Gane se mai confruntă cu o problemă. Tehnicianul lui Dinamo și-a pierdut cel mai bun jucător, pe Deian Sorescu, în vederea meciului cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 19-a a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”câinilor” a fost avertizat de arbitrul Istvan Kovacs în prima repriză a partidei de la Botoșani și cum acesta este al patrulea cartonaș galben din acest sezon el va fi suspendat la întâlnirea de miercuri, 27 ianuarie, care se va disputa de la ora 20:00.

Deși mijlocaș de bandă dreaptă, Deian Sorescu a fost folosit în ultima perioadă ca fundaș dreapta din cauza lipsei de soluții pe acel post. Acum, Gane va trebui să găsească o altă soluție de avarie pentru a acoperi lipsa căpitanului.

ADVERTISEMENT

În banda dreapta ar putea fi folosit Andrei Radu, care nu a dat cel mai bun randament la Dinamo, sau noua achiziție Steliano Filip, deși acesta este la bază fundaș stânga. O altă variantă ar fi mijlocașul de bandă Geani Crețu, care a mai fost folosit în trecut pe această poziție.

Patronul Pablo Cortacero a avut un mesaj pentru antrenorul Ionel Gane în interviul exploziv acordat pentru FANATIK spunând că l-au deranjat anumite declarații ale tehnicianului, dar susține că nu este răzbunător.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane nu a rămas dator și i-a transmis după meciul cu FC Botoșani că trebuie să demonstreze cu fapte toate aceste promisiuni pe care le afișează din luna august încoace.

ADVERTISEMENT