Sport

Dinamo și-a prezentat echipamentele pentru noul sezon! Superbet, noul sponsor de top pentru clubul din Ștefan cel Mare. Foto

Dinamo a dat o adevărată lovitură de imagine! Noul sponsor al clubului din Ștefan cel Mare este prezent pe noul echipament.
10.07.2024 | 16:29
Echipamentul de joc al lui Dinamo pentru sezonul 2024-2025 Foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo și-a prezentat noile echipamente Macron pentru sezonul 2024/2025. Clubul din Ștefan cel Mare le-a făcut cunoștință suporterilor cu noile rânduri de echipament printr-o postare pe rețelele de socializare. Superbet este noul sponsor principal al lui Dinamo.

Dinamo și-a prezentat echipamentele pentru noul sezon!

În sezonul competițional 2024/2025, în care Dinamo atacă accederea în play-off-ul SuperLigii, elevii lui Zeljko Kopic vor purta echipamente Macron, un brand celebru de îmbrăcăminte sport.

ADVERTISEMENT

Dinamo are nu mai puțin de 3 rânduri de echipament. Fotbaliștii din Ștefan cel Mare vor evolua în meciurile de acasă într-un echipament roșu complet, în timp ce în deplasare vor îmbrăca echipament de culoare albă.

Echipamentul de rezervă va fi o combinație de gri antracit cu dungi roșii. Kennedy Boateng, Dennis Politic, Cătălin Cîrjan și Adnan Golubovic le-au prezentat suporterilor noile rânduri de echipament al lui Dinamo pentru sezonul 2024/2025.

ADVERTISEMENT

Dinamo debutează în noul sezon, duminică, 14 iulie, ora 19:00, în deplasare cu CFR Cluj, în prima etapă din SuperLiga. Echipa lui Zeljko Kopic are o revanșă de luat după ultimul meci direct, înfrângere cu 0-4 în Gruia.

Superbet, noul sponsor principal al lui Dinamo

Dinamo a reușit o lovitură importantă de imagine. Superbet, sponsorul SuperLigii, s-a alăturat alb-roșiilor în sezonul competițional 2024/2025. Noul sponsor principal al clubului din Ștefan cel Mare va fi prezent pe noile echipamente.

ADVERTISEMENT

Sponsorul Superbet va fi poziționat în zona centrală a noului echipamentul al lui Dinamo. Săptămâna viitoare vom anunța prin intermediul unei conferințe de presă toate detaliile noului parteneriat dintre Dinamo 1948 București și Superbet”, a fost anunțul făcut de Dinamo.

Fanii dinamoviști sunt încântați de noile echipamente de joc ale lui Dinamo. „Arată foarte bine”, „Foarte frumoase”, „Arată foarte bine, plus sponsorul principal”, sunt câteva dintre reacțiile dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT
Dinamo și-a prezentat noile echipamente pentru sezonul competițional 2024/2025. Foto: Facebook - @Dinamo
Dinamo și-a prezentat noile echipamente pentru sezonul competițional 2024/2025. Foto: Facebook – @Dinamo

În sezonul precedent, Dinamo lua 600.000 de euro pe an de la sponsorul principal Win2. În urmă cu o zi, Dinamo a anunțat decizia de a renunța la colaborările cu Win2 și 777 Gaming. Rapid, U Cluj și Farul sunt celelalte 3 echipe din SuperLiga care au sponsor principal Superbet.

ADVERTISEMENT
Tags: