Sport

Dinamo și-a stabilit cele 2 cantonamente din această vară. Ce adversari vor întâlni „câinii”

Dinamo va avea două stagii de pregătire. Zeljko Kopic a stabilit și primii adversari. Toate detaliile și calendarul „câinilor”.
11.06.2024 | 18:00
Dinamo sia stabilit cele 2 cantonamente din aceasta vara Ce adversari vor intalni cainii
Dinamo va efectua 2 cantonamente în această vară. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo trage tare pentru a nu mai avea emoții cu evitarea retrogradării, iar antrenorul Zeljko Kopic îi pune la treabă pe jucătorii săi, cărora le-a pregătit două cantonamente de „foc”.

Dinamo, primul cantonament al verii. Zeljko Kopic merge la munte cu jucătorii

Zeljko Kopic vrea să scoată untul din jucătorii săi și a stabilit chiar și trei antrenamente pe zi după reunirea lotului în cantonamentul de la Săftica. Și antrenorul croat nu se oprește aici.

ADVERTISEMENT

Dinamo va pleca într-un stagiu de pregătire la Brașov. Cantonamentul va avea loc în perioada 15-22 iunie. „Câinii” vor sta la Hotel Aro Palace de sub „Tîmpa”.

Kopic a stabilit și două meciuri amicale pentru această fază a pregătirii de vară: Olimpic Zărnești (15 iunie, ora 17:00) și la finalul cantonamentului, împotriva Unirii Slobozia (17 iunie, ora 11:00, la Ghimbav).

ADVERTISEMENT

Dinamo continuă pregătirea pentru noul sezon într-un cantonament în Slovenia

Dinamo va merge apoi într-un cantonament în Slovenia, iar programul complet și meciurile amicale urmează să fie anunțate ulterior de club.


Sezonul 2024-2025 din SuperLiga va începe abia la jumătatea lunii iulie, așa că Dinamo are teoretic timp să își contureze noul lot și să îi întregreze în echipă pe noii veniți.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic a renunțat la nu mai puțin de 9 jucători. Schimbări și în staff-ul echipei

Dinamo a renunțat imediat după finalul sezonului la nu mai puțin de 6 jucători. Din Ștefan cel Mare au plecat Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ie.

Și „lista neagră” a lui Zeljko Kopic se pare că mai conține și alte nume. Ultimul jucător înscris pe această listă este Christian Ilic. Antrenorul croat a anunțat de asemenea că nu se va baza în viitorul sezon nici pe Răzvan Began și Quentin Bena, care urmează să își rezilieze contractele.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a despărțit în această vară și de Iulian Mihăescu, care activa în cadrul clubului de nu mai puțin de 39 de ani, precum și de alți doi antrenori secunzi: Marijo Tot și Sorin Colceag.

În locul lor au fost promovați doi antrenori tineri de la academia lui Dinamo: Victor Petcu și Adrian Marcu, iar FANATIK a dezvăluit că Florentin Petre va fi antrenorul secund al lui Zeljko Kopic.

Staff-ul medical a suferit de asemenea modificări. Constantin Covaciu și Dănuț Covaciu au fost înlocuiți de pe maseurii Bogdan Ionescu, Alin Grosu și Andrei Brăteanu. „Câinii” vor avea și un nutriționist spaniol: Javier Rodriguez Rocinau.

ADVERTISEMENT