Dinamo şi-a stabilit programul! “Câinii” vor juca patru meciuri amicale în Polonia

Iuliana Spirache   
in Liga 1
13/06/2018, 15:13
Dinamo şi-a stabilit programul! “Câinii” vor juca patru meciuri amicale în Polonia
Jucătorii de la FC Dinamo Bucureşti.

FC Dinamo Bucureşti şi-a stabilit programul pentru perioada de pregătire din această vară. Astfel, “câinii” lui Florin Bratu se vor reuni joi, 14 iunie, de la ora 18.00, la baza de la Săftica, pentru prima şedinţă susţinută înaintea sezonului 2018-2018.

Pe 15 iunie, la ora 08.00, fotbaliştii de la Dinamo Bucureşti vor efectua vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală. Primul stagiu de pregătire se va desfăşura la Săftica până pe 27 iunie, urmând ca, în perioada 1-12 iulie, echipa lui Florin Bratu să plece în Polonia, la Gniewino, unde va disputa patru meciuri amicale.

Iată ce meciuri amicale va disputa Dinamo în Polonia

2 iulie: Dinamo Bucureşti vs Olimpia Elblag (Polonia 3, locul 6)
5 iulie: Dinamo Bucureşti vs Arka Gdynia (Polonia 1, locul 12)
8 iulie: Dinamo Bucureşti vs Zaglebie Lubin (Polonia 1, locul 7)
11 iulie: Dinamo Bucureşti vs Jagiellonia (Polonia 1, locul 2)

Ştirea MOMENTULUI

Unde poate ajunge Lewandowski după Mondial. Dorit de o forţă din Serie A

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.