Sport

Dinamo și-a testat jucătorii și staff-ul înainte de plecarea spre Mediaș. Când vin rezultatele, Mircea Rednic stabilește lotul de 20. Exclusiv

Dinamo a făcut teste COVID-19 pentru tot lotul și staff-ul lui Mircea Rednic înainte de meciul de vineri de la Mediaș cu Gaz Metan.
13.10.2021 | 17:36
Dinamo sia testat jucatorii si stafful inainte de plecarea spre Medias Cand vin rezultatele Mircea Rednic stabileste lotul de 20 Exclusiv
ADVERTISEMENT

„Câinii” se pregătesc de plecarea la Mediaș pentru meciul cu echipa lui Ilie Poenaru din etapa 12-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Ambele echipe au mare nevoie de victorie ținând cont de situația în clasament, iar dinamoviștii fac ultimele pregătiri pentru o deplasare care se anunță a fi foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

Dinamo și-a testat toată delegația înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș de vineri

Din informațiile FANATIK, Dinamo a făcut teste pentru depistarea noului coronavirus pentru tot lotul de jucători, dar și pentru Mircea Rednic și staff-ul său.

„Câinii” vor primi rezultatele joi dimineață și în funcție de acest lucru „Puriul” va stabili lotul de 20 pentru meciul de vineri cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Dinamo va pleca apoi cu autocarul spre Mediaș, însă delegația alb-roșu va fi cazată la Sighișoara, oraș aflat la circa 40 de kilometri de Mediaș, drum care poate fi parcurs cu ușurință în ziua meciului.

Mircea Rednic vrea prima victorie pe banca lui Dinamo

Rednic a ratat victoria cu UTA în ultimele secvențe ale partidei, deși Dinamo a condus cu 2-0 și a avut un om în plus mai bine de o repriză.

ADVERTISEMENT

„Câinii” se află pe locul 15 în clasament cu doar șapte puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș e pe locul 14 și vine după o înfrângere cu 2-1 în fața campioanei CFR Cluj, după ce sibienii au condus cu 1-0.

Noul antrenor al medieșenilor, Ilie Poenaru, a refuzat să preia Dinamo, iar pe banca lui Gaz Metan a reușit o victorie mare chiar pe terenul Rapidului, 2-1 pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

Singura înfrângere de până acum în cele patru meciuri a venit etapa trecută în fața celor de la CFR Cluj, însă băieții lui Poenaru nu au avut deloc o evoluție slabă.

Ce probleme de lot mai are Rednic

Andreas Mihaiu continuă recuperarea și mai are de tras cel puțin două săptămâni până când va reveni pe teren. Ehmann este și el accidentat și va mai lipsi o săptămână de la antrenamente.

Ahmed Bani s-a accidentat la genunchi la naționala U20 în meciul de la Voluntari cu Cehia și a nu mai fost oprit în lot pentru meciul de la Postdam cu Germania, iar mijlocașul de 18 ani este incert pentru partida cu Gaz Metan.

În plus, Constantin Nica a resimțit dureri în urma meciului amical cu Petrolul Ploiești când a fost schimbat în minutul 67 și nu se știe dacă poate fi folosit la Mediaș în banda dreaptă.

ADVERTISEMENT