Sport

Dinamo și CSA Steaua se văd pe… FRF TV! Portalul Federației are exclusivitate pe meciurile din turul III din Cupa României. Ce alte competiții se transmit

Meciurile lui Dinamo și CSA Steaua din următorul tur al Cupei României se văd pe FRF TV. Portalul Federației va transmite și alte competiții.
09.09.2022 | 19:07
Dinamo si CSA Steaua se vad pe FRF TV Portalul Federatiei are exclusivitate pe meciurile din turul III din Cupa Romaniei Ce alte competitii se transmit
Dinamo și CSA Steaua se văd pe... FRF TV! Portalul Federației are exclusivitate pe meciurile din turul III din Cupa României. Ce alte competiții transmit. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Calendarul fotbalistic din această toamnă este supraîncărcat, în condițiile în care Cupa Mondială se va disputa între 20 noiembrie și 20 decembrie. Astfel, echipele calificate în cupele europene joacă meciuri din trei în trei zile, singura pauză fiind cea internațională din finalul lunii septembrie.

Dinamo și CSA Steaua se văd pe… FRF TV! Meciurile din Cupa României se văd pe platforma Federației

Cupa României a fost reformată din temelii și noul format presupune și existența grupelor. Rămâne de văzut când vor fi acestea programate, pentru CFR Cluj și FCSB fiind imposibil până în luna noiembrie să dispute meciuri de Cupă, din cauza programului încărcat, cu meciuri din trei în trei zile, în SuperLiga și Conference League.

ADVERTISEMENT

Însă, deocamdată Cupa este la turul III, eliminatoriu. Este etapa în care intră cluburile din liga secundă. Surpriza este că aceste meciuri nu se vor vedea la televizor, ci pe platforma FRF TV, din informațiile FANATIK.

Cele patru meciuri din Cupa României transmise pe platformă

Portalul Federației va transmite patru meciuri din acest tur al Cupei României, printre care și meciurile celor de la Dinamo și CSA Steaua. Care sunt cele patru meciuri transmise de FRF TV în următorul tur al Cupei României:

ADVERTISEMENT
  • Flacăra Moreni – CSA Steaua
  • CSM Reșița – Politehnica Timișoara
  • CS Tunari – Dinamo București
  • Viitorul Ianca – Oțelul Galați

Confruntările vor avea loc miercuri, 14 septembrie. Cei care vor să urmărească meciurile trebuie să își facă un cont gratuit pe FRF.TV și vor avea acces pe platformă. Nu este singura competiție pe portalul Federației.

ADVERTISEMENT

FRF TV va transmite mai multe competiții pentru românii din străinătate!

FRF TV va difuza pe internet pentru românii din străinătate toate meciurile televizate din Liga 2 Casa Pariurilor, începând cu derby-ul Dinamo – CSA Steaua. Pentru suporterii aflați în țară, meciurile sunt tranmise de Digisport, Orangesport și Primasport.

Din informațiile FANATIK, FRF TV va transmite exclusiv pentru românii din străinătate următoarele competiții: Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României (fazele superioare), meciurile României U-21 și U-20.

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care drepturile tv pentru aceste competiții și meciuri au fost vândute în România. Însă, pe portalul Federației vor putea fi urmărite și alte meciuri: naționalele de juniori de la diferite niveluri de vârstă, Liga 1 la feminin, dar și meciuri din Liga 3.

  • 28.000.000 de euro pe an încasează echipele din Superliga din drepturi tv
  • 15 meciuri au de disputat FCSB și CFR Cluj până în luna noiembrie
ADVERTISEMENT
Tags: