Sport

Dinamo și FCSB, transferuri spectaculoase în ultimele zile din perioada de mercato. Cum s-au schimbat cele două formații

Dinamo și FCSB au punctat mai multe transferuri spectaculoase chiar înaintea marelui derby dintre cele două.
12.09.2021 | 15:37
Dinamo si FCSB transferuri spectaculoase in ultimele zile din perioada de mercato Cum sau schimbat cele doua formatii
Dinamo și FCSB, transferuri spectaculoase în ultimele zile din perioada de mercato. Cum s-au schimbat cele două formații
ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Dinamo se va juca astăzi, 12 septembrie, de la ora 21:00. În prezent, FCSB se află pe locul 9 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după șapte meciuri jucate, iar Dinamo se poziționează pe locul 14, cu șase puncte.

Dinamo și FCSB, transferuri spectaculoase în ultimele zile din perioada de mercato

În ultimele zile din perioada de mercato, Dinamo și FCSB au făcut mutări importante pe piața de transferuri.

ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să scape de interdicția la transferuri cu câteva zile înainte ca perioada de mercato să se încheie. Astfel că, formația roș-albă a făcut nu mai puțin de opt transferuri: Constantin Nica, Cosmin Matei, Gabriel Torje, Plamen Iliev, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu (împrumutat de la CFR Cluj) și Cătălin Țîră.

Cel mai sonor nume adus de Dinamo este cu siguranță cel al lui Gabriel Torje. Ultima dată, acesta a evoluat, în Turcia, pentru Bandirmaspor.

ADVERTISEMENT

„Dinamo este foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Am venit să ajutăm Dinamo, e clar că nu vom face minuni, însă ne vom dedica 100% la fiecare antrenament, până când vom avea şansa de a intra în teren.

Suntem bucuroşi cu toţii că suntem aici. Eu mi-am dorit foarte mult, am avut discuţii şi cu alte cluburi din România, dar mă bucur că am ajuns la un acord rapid cu Dinamo”, a declarat Gabi Torje, la conferința de prezentare.

ADVERTISEMENT

Nici FCSB nu s-a lăsat mai prejos

De cealaltă parte, în ultimele zile de mercato, FCSB i-a adus pe Claudiu Keșeru, Constantin Budescu și Valentin Gheorghe mutări anunțate în exclusivitate de FANATIK.

Cel mai neașteptat transfer este cel al lui Constantin Budescu, care, la un moment dat, părea imposibil de realizat, din cauza unei oferte extraordinare venite de la o echipă din Qatar.

ADVERTISEMENT

Însă, într-un final, Budescu a decis să dea curs ofertei venite de la FCSB, deoarece formația din Qatar a amânat trimiterea contractului către jucător.

La prima conferință de presă, după ce a semnat cu FCSB, Constantin Budescu a vorbit despre cât de important este derby-ul cu Dinamo de duminică.

„Este un meci foarte important (n.r. cel cu Dinamo), toată lumea știe asta. E derby-ul României. Sper să facem o figură frumoasă, să jucăm bine și să câștigăm meciul, pentru că nu ne mai permitem pași greșiți.

M-a primit foarte bine (n.r. Edi Iordănescu). Nu am lucrat cu Mister pâna acum, am mai discutat doar la telefon. Este un antrenor foarte bun, peste tot pe unde a fost a obținut rezultate bune și eu zic că asta o să facă și aici.

Ca și mesaj, nu pot decât să le spun să vină la stadion (n.r. suporterilor), să ne susțină. Și noi o să fim alături de ei, și ei de noi și sper să facem o treabă foarte bună, pentru că numai împreună putem obține rezultate”, a declarat Constantin Budescu, pentru FCSB TV.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT