DINAMO. Şi-a găsit echipă! Un fost giuleştean a semnat cu “cîinii”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
03/08/2016, 12:51
DINAMO. Şi-a găsit echipă! Un fost giuleştean a semnat cu “cîinii”

DINAMO. Echipa pregătită de Ioan Andone a mai bifat miercuri încă un transfer. Este vorba despre Raul Costin, jucător care a plecat, recent, de la Rapid. Mijlocaşul a semnat la doar cîteva zile după ce Paul Anton a plecat la Getafe.

“Am avut de pierdut, este destul de greu, pentru că toate echipele şi-au făcut loturile. Mă antrenez cu cei de la Clinceni, am jucat acolo acum vreo 13 ani.

Pentru mine este prea mult liga a 5-a, încă pot evolua la un nivel ridicat”, a declarat în urmă cu cîteva zile jucătorul.

DINAMO. Raul Costin a devenit liber de contract după ce Rapid a intrat în faliment, iar înţelegerea sa cu giuleştenii a fost desfăcută de lichidatorul judiciar.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×