Video. Mesajul viral al primului socios! “Dar Dinamo Bucureşti”

EXCLUSIV
Razvan Nicolae    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
17/04/2018, 11:34
Video. Mesajul viral al primului socios! “Dar Dinamo Bucureşti”

Ideea lui Cornel Dinu, lansată acum câteva zile, de a sprijini constituirea unei Asociaţii a Suporterilor Dinamovişti care să preia echipa de la patronul Negoiţă şi s-o susţină financiar, a început să dea roade. Primul socios adevărat ce îşi anunţă in mod public adeziunea la proiect este un fan “alb-roşu” din zona munţilor Apuseni.

Acesta şi-a filmat discursul şi este pregătit să pună umărul serios la reconstrucţia noului Dinamo. Vedeţi clipul video aici, dar înainte de asta, asiguraţi-vă că aveţi lângă dumneavostră pastile specifice, ca să nu muriţi de râs.

“Dar Dinamo Bucureşti”

Buna ziua! Mă numesc Vinţan Pavel Ilie şi susţin Asociaţia Dinamoviştilor “Pentru Dinamo”. Acum este momentul ca toţi dinamoviştii să se unească pentru a ridica Dinamo, acolo sus unde îi este locul. Eu, Vinţan Pavel Ilie, vă chem pe toţi să salvăm Dinamo. Dacă vreţi ca Dinamo să crească, atunci trebuie să trecem peste orgolii, să avem un singur ideal, de a salva echipa noastră. Fie vreme bună, fie vremea rea, câinii până la moarte şi dincolo de ea. Dar Dinamo Bucureşti.”, a fost mesajul video postat de suporterul dinamovist din Munţii Apuseni.

Loading the player…
Închide ×