Carousel hot news

Dinamo şi Steaua, război pe Lukacs Bole! “NU-l LASĂ NEVASTA!”

STEAUA. Florin Prunea, preşedintele clubului CSM Iaşi, a mărturisit pentru FANATIK.RO că din cîte ştie Lukacs Bole nu va mai juca de la vară în România....
14.03.2017 | 00:09
Dinamo şi Steaua, război pe Lukacs Bole!
ADVERTISEMENT

STEAUA. Florin Prunea, preşedintele clubului CSM Iaşi, a mărturisit pentru FANATIK.RO că din cîte ştie Lukacs Bole nu va mai juca de la vară în România.

STEAUA. Gigi Becali a anunţat şi numele următorului fotbalist pe care îl va transfera la Steaua. “M-a sunat şi Ana după meci şi mi-a zis de Bole. Mi l-a propus să îl transfer, iar dacă ziceţi şi voi de el, înseamă că este foarte bun. Am încredere şi îl transfer imediat, fără să mă gândesc”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Dinamo m-a întrebat în iarnă de Bole!

STEAUA. Dar contactat telefonic de către FANATIK.RO, Florin Prunea ne-a declarat: “Lucrurile sunt clare în privinţa lui Bole. La Iaşi a refuzat prelungirea de contractat deoarece are o ofertă foarte bună din străinătate. Din cîte ştiu eu soţia lui Bole nici nu mai vrea ca el să stea în România. Şi nici el nu mai vrea. L-am adus împreună cu Lăcătuş acum trei ani la Iaşi. În iarnă am fost întrebat de acest jucător şi de cei de la Dinamo. Probabil că îl vor şi acum, dar mai mult ca sigur el va pleca la o altă echipă din străinătate. Sunt sigur că agenţii lui deja lucrează la acest lucru”, a spus Prunea.

6.000 este salariul lui Bole la Iaşi

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri