Fotbal intern

„Câinii” stelişti. Găman e al 62-lea. Cine sunt „trădătorii”

Marile rivale Dinamo şi FCSB faţă în faţă, post cu post, „câinii” stelişti, lacrimile lui Torje, FRF la venerabila vârstă de 88 de ani, unde puteţi învăţa să faceţi drifturi, baschet la superlativ: NBA All-Star weekend, umbre de Ziua Îndrăgostiţilor, într-un singur cuvânt, FANATIK! Apare VINERI!
15.02.2018 | 17:14
Cainii stelisti Gaman e al 62lea Cine sunt tradatorii

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

FAŢĂ ÎN FAŢĂ. Înaintea episodului 173 din serialul de mare succes „Derby de România”, FANATIK face o analiză a jucătorilor pe care îi pot pune faţă în faţă antrenorii Vasile Miriuţă şi Nicolae Dică duminică seară, în faţa unor tribune care se anunţă arhipline pe „Arena Naţională”. Vedeţi „distribuţiile”, post cu post, cu plusuri şi minusuri, cine pare în avantaj, în FANATIK-ul de VINERI!

Au jucat şi la Dinamo, şi la Steaua. Cine sunt cei 62 de „trădători”

„CÂINII” STELIŞTI. În ciuda enormei rivalităţi, dusă adeseori la duşmănie, dintre Dinamo şi Steaua, 62 de fotbalişti au jucat în trecut la ambele echipe. Ultimul pe listă: Valerică Găman. Celelalte 61 de nume le puteţi citi în FANATIK-ul de VINERI!

LACRIMILE LUI GABI TORJE. Micuţul mijlocaş cu inimă mare… antistelistă, a revenit la Dinamo şi este pregătit să insufle coechipierilor ambiţia sa proverbială în Derby-urile de România. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI drumul lui „Torjinho” de la extaz la agonie în meciurile cu duşmanii „roş-albaştri”!

FRF88. Pe 16 februarie 1930 lua fiinţă Federaţia Română de Fotbal, act necesar în urma invitaţiei primite pentru ca echipa naţională să participe la primul Campionat Mondial din istorie, desfăşurat în Uruguay. Cine au fost fondatorii, cine au fost primii membri, cine au fost conducătorii în aceşti 88 de ani aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

UMBRE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Mulţi fotbalişti şi-au „fentat” jumătăţile oficiale cu jumătăţile altor… coechipieri! FANATIK-ul de VINERI vă prezintă cele mai notorii triunghiuri amoroase din fotbalul mioritic.

FABRICA DE PILOŢI DE DRIFTURI. De câte ori nu v-aţi dorit să viraţi prin derapajul controlat al maşinii? FANATIK-ul de VINERI vă prezintă prima şcoală de specialitate acreditată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, cu mari campioni ai volanului în postura de profesori.

DESTRĂMAREA „IMPERIULUI ROMAN”. Chelsea este campioana Angliei, însă lucrurile nu stau deloc bine la clubul rusului Roman Abramovici. Rezultatele sunt mult sub aşteptări, antrenorul italian Antonio Conte este pe făraş, vedetele vor să plece. Cum şi de ce s-a ajuns la situaţia critică actuală, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

BASCHETUL LA SUPERLATIV. În perioada 16-18 februarie va avea loc la „Staples Center” din Los Angeles sărbătoarea baschetului profesionist nord-american, celebrul All-Star Weekend. Modificările faţă de ediţiile anterioare, cum au fost acum formate echipele din All-Star Game, cât au ajuns să valoreze francizele din NBA, ce salarii au vedetele sau ce prime vor primi aleşii marelui eveniment, aflaţi totul din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Nu uitaţi: dacă e VINERI, e…  FANATIK!