Sport

Dinamo și Steaua, victorii în ultimele amicale ale verii. Super gol marcat de Chunchukov. Video

Marile rivale Dinamo și CSA Steaua au câștigat ultimele meciuri test înaintea debutului noului sezon al ligii a doua. Antrenorul ”câinilor” își bagă echipa în cantonament până la primul meci al noului sezon.
30.07.2022 | 17:00
Dinamo si Steaua victorii in ultimele amicale ale verii Super gol marcat de Chunchukov Video
Steaua a încscris un euro gol în ultimul amical al verii. Și Dinamo a câștigat ultimul meci test înaintea debutului în liga a doua
ADVERTISEMENT

Ediția 2022/2023 a ligii a doua pornește la drum la sfârșitul săptămânii viitoare, iar între combatante se vor afla și rivalele istorice Dinamo și CSA Steaua. Ambele au câștigat ultimele meciuri test.

Euro gol în ultimul amical al echipei Steaua

CSA Steaua este una dintre echipele cotate cu șanse reale de calificare în play-off-ul eșalonului secund în noua ediție de campionat. Roș-albaștrii din Ghencea au arătat și în meciurile amicale disputate în această vară că sunt o trupă solidă.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci test disputat de trupa lui Daniel Oprița, pe Stadionul Steaua, contra celor de la CSM Alexandria s-a încheiat cu un nou succes al ”militarilor” 1-0.

Chiar dacă nu au marcat la fel de mult, precum în meciul cu Jiul Petroșani de exemplu, când s-au impus cu 6-0, roș-albaștrii au obținut victoria grație unei super reușite.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul bulgar Tsvetelin Chunchukov a înscris în minutul 30, catapultând balonul în plasa porții adverse, cu călcâiul, fructificând o centrare din banda dreaptă a lui Adi Popa.

În prima etapă a noului sezon al ligii a doua CSA Steaua va debuta pe pe 9 august, teren propriu, contra celor de la Metaloglobus București.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă și-a băgat echipa în cantonament după victoria cu CS Tunari

Dinamo a câștigat la rândul ei ultimul amical al verii 2-0 cu CS Tunari, dar bucuria victoriei a fost umbrită de decizia antrenorului Ovidiu Burcă, cel care a preluat banca tehnică a roș-albilor la jumătatea acestei luni, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Acesta a decis să-i băge pe ”câini” în cantonament până după primul meci al noului sezon.

După 0-0 la pauză Gabriel de Moura (49) și Alexandru Pop (77) au înscris golurile victoriei roș-albilor. Este a treia victoria e ”câinilor” de când Burcă a fost instalat antrenor.

ADVERTISEMENT

Imediat după joc dinamoviștii au primit și o veste proastă. Vor rămâne în cantonament la baza de pregătire de la Săftica până joi seara, după meciul c Progresul Spartac, din prima etapă a eșalonului secund.

ADVERTISEMENT