Sport

Dinamo, singurul club important din Liga 1 care își plătește testele COVID! Clubul nu are clinică de recuperare. Exclusiv

Dinamo are un început bun de campionat, însă clubul continuă să se confrunte cu probleme cauzate de criza financiară prin care trece.
11.08.2021 | 13:40
Dinamo singurul club important din Liga 1 care isi plateste testele COVID Clubul nu are clinica de recuperare Exclusiv
ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor previziunilor, Dinamo are un început bun de campionat cu șase puncte adunate după primele patru etape. Dario Bonetti a reușit să facă echipa să joace în condiții foarte grele, însă la nivel financiar lucrurile sunt în continuare foarte dificile.

Dinamo, singurul club important din Liga 1 care își plătește testele COVID!

Și la nivel organizatoric, lucrurile trebuie puse la punct la Dinamo, deocamdată fiind multe incertitudini la club. Chiar dacă discursul unor jucători nu mai este la fel de incisiv după plătirea unor lefuri, e drum lung până când echipa va trece de apele tulburi.

ADVERTISEMENT

La finalul sezonului trecut, câteva parteneriate ale celor de la Dinamo au expirat și nu au putut fi reînoite. Câteva dintre ele au fost încheiate de fostul director sportiv al clubului, Mario Nicolae, cel care și-a încheiat contractul la finalul lunii iunie.

Din informațiile FANATIK, Dinamo este singurul club important din Liga 1 care trebuie să își plătească testele COVID. În ultima parte a anului trecut, acestea erau făcute de o clinică în baza unui parteneriat.

ADVERTISEMENT

“Câinii” nu au nici clinică de recuperare!

Până la această oră, dinamoviștii nu au reușit să rezolve această problemă printr-un nou parteneriat și își plătesc testele COVID pe care le efectuează la o clinică din Voluntari, la un preț mai avantajos, ce-i drept.

Însă, în acest context financiar dificil de la club, Dinamo nu mai avea nevoie de o cheltuială în plus cu testele COVID pentru toată echipa. Rămâne de văzut dacă noua conducere va reuși să economisească și de aici niște bani prin încheierea unui nou parteneriat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dinamo nu mai are parteneriat nici cu o clinică de recuperare, astfel că va trebui să suporte cheltuieli și pentru aceste servicii. Iar în condițiile în care acționarul majoritar Pablo Cortacero a virat ultimii (și singurii) bani la club în urmă cu un an, situația rămâne dificilă.

Oficialii clubului, “obligaţi” de insolvenţă să plătească salariile la zi!

Dinamo trăiește grație suporterilor din programul DDB care virează în continuare bani la club, dar și al sponsorilor, printre care se află și Nicolae Badea, omul care se implică din umbră în salvarea clubului.

ADVERTISEMENT

Însă, la club sunt multe probleme de rezolvat. Dinamo este în insolvență și asta înseamnă că salariile trebuie plătite la zi. Cel mai probabil, până la finalul perioadei de mercato vor mai pleca jucători importanți de la echipă.

Dinamo vrea să meargă la TAS pentru a debloca transferurile!

Iar toate venirile sunt blocate de interdicția la transferuri dictată de FIFA după ce jucătorii spanioli aduși pe salarii uriașe în urmă cu un an au câștigat procesele cu Dinamo.

Oficialii clubului sunt deciși să meargă la TAS într-o ultimă încercare de a se ridica interdicția la transferuri, însă apelul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv costă aproximativ 30.000 de euro.

  • 7.000.000 de euro sunt cifrate datoriile clubului Dinamo
  • 15 lei plătesc fanii lui Dinamo pentru testele COVID-19 înainte de meci grație unui parteneriat încheiat de DDB
ADVERTISEMENT