Fotbal intern

Dinamo speră să scape de plata sumei de 1 milion de euro! Ce se întâmplă cu Ionuț Șerban

11.08.2020 | 17:15
Dinamo spera sa scape de plata sumei de 1 milion de euro Ce se intampla cu Ionut Serban
ADVERTISEMENT

Clubul Dinamo București speră să scape de plata sumei de 1 milion de euro și este aproape de prelungirea contractului cu Ionuț Șerban.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani are o clauză unică în fotbal, care îl face un om important pentru Dinamo, în ciuda faptului că el a jucat foarte puțin.

ADVERTISEMENT

Înțelegerea prevede că în cazul în care Dinamo se desparte de fotbalist, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Şiman, cel care îl cedase în Ștefan cel Mare, se va alege cu un milion de euro.

Scapă Dinamo de plata a 1 milion de euro?

Însă, Dinamo este acum foarte aproape să scape de plata sumei de 1 milion de euro, deoarece este pe cale să-i prelungească înțelegerea lui Ionuț Șerban, jucător pe placul antrenorului Gheorghe Mulțescu.

ADVERTISEMENT

De altfel, jucătorul a venit la Dinamo tot într-un mandat al SMURD-ului. Ionuț Șerban se va prezenta la reunirea lotului ”câinilor” și va merge să negocieze cu Bogdan Bălănescu prelungirea contractului care a devenit scadent la finalul actualului sezon.

”Eu sper să ne înțelegem. Am ținut legătura cu conducerea clubului și sunt deschis ideii de a continua cu Dinamo. Vreau să avem rezultate mult, mult mai bune în viitorul sezon fiindcă suntem Dinamo și cred că putem să facem acest lucru”, a declarat Ionuț Șerban pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii iulie, Ionuț Șerban a fost de acord să-și prelungească înțelegerea până la finalul sezonului, prelungit din cauza pandemiei de coronavirus. Un gol a reușit Șerban să marcheze pentru Dinamo București, chiar în sezonul 2013-2014, când a debutat pentru ”câini”.â

”Urăsc clauza asta! Nu e normal să fiu scos eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori. Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri.

ADVERTISEMENT

Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte”, a declarat în trecut Ionuț Șerban.

ADVERTISEMENT