Sport

Dinamo – Sporting Lisabona 26-24 în Liga Campionilor. “Dulăii” s-au calificat în optimi! Urmează dubla cu PSG, cea mai bogată echipă din lume. Interviuri EXCLUSIVE cu eroii meciului + reportaj FANATIK cu jucătorii dinamovişti

01.03.2020 | 20:11
Dinamo  Sporting Lisabona 2624 in Liga Campionilor Dulaii sau calificat in optimi Urmeaza dubla cu PSG cea mai bogata echipa din lume Interviuri EXCLUSIVE cu eroii meciului  reportaj FANATIK cu jucatorii dinamovisti
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo – Sporting Lisabona are loc duminică, 1 martie, cu începere de la ora 17:30 şi reprezintă manşa retur a partidei de baraj pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. În tur, la Lisabona, Dinamo a obţinut victoria la un gol, ceea ce dă mari speranţe la calificare. VEZI AICI CELE MAI TARI FAZE ALE MECIULUI.

  • Kamel Alouini, vehement la adresa Federației: „Regula impusă este un bullshit!”. EXCLUSIV
  • Makrem Missaoui, avertisment după calificarea istorică obținută de Dinamo în Liga Campionilor: ”FRH va distruge handbalul!” EXCLUSIV
  • Miracolul Dinamo continuă! Reportaj de colecţie marca FANATIK cu “dulăii” care au speriat Europa şi se vor duela cu milionarii de la PSG! EXCLUSIV
  • Coronavirusul îi poate bloca pe fanii „dulăilor” la returul PSG – Dinamo. Măsura luată de Guvernul din Franța
  • Saeid Heidarirad, apel disperat după calificarea lui Dinamo în optimile Ligii Campionilor: „Plec dacă nu se schimbă regula. Vă rog, ajutaţi echipa asta”
  • Cu cine joacă Dinamo în optimile Ligii Campionilor la handbal masculin. „Dulăii”, dublă de poveste cu PSG
  • Antrenorul și jucătorii lui Dinamo, fericiți după accederea în optimile Ligii Campionilor: ”Am făcut un meci formidabil. Vrem să învingem și PSG”
  • Cine este PSG, adversara lui Dinamo în optimile Ligii Campionilor la handbal masculin. Buget astronomic, plăteşte cele mai mari salarii + vedete de cinci stele
  • Când se joacă Dinamo – PSG în optimile Ligii Campionilor la handbal masculin! Duel de vis pentru ”dulăi”
ADVERTISEMENT

UPDATE, 1 martie, ora 19:50 / Suporterii lui Dinamo au sărbătorit calificarea favoriţilor în optimile de finală. La finalul meciului cu Sporting, ultraşii au cântat şi au creat o atmosferă magică în sala din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dinamo a sarbatorit minute in sir alaturi de fani calificarea in optimile Champions League! ????❤️?❤️

Dinamo a sarbatorit minute in sir alaturi de fani calificarea in optimile Champions League! ????❤️?❤️

Posted by Fanatik.ro on Sunday, March 1, 2020


Min. 60/ Victorie!! Dinamo trece de Sporting, la trei goluri diferență la general, și va întâlni PSG în optimile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Min. 55/ Dinamo conduce la două goluri diferență cu cinci minute înaintea finalului.


Min. 50/ Dinamo a revenit în avantaj, după ce Sporting reușise golul egalizator. Scorul este 21-20.


Min. 45 / Dinamo joacă din ce în ce mai bine şi s-a distanţat la trei goluri, scor 20-17.


Min. 40 / Dinamo păstrează avansul de două goluri, scor 18-16.


Min. 35 / Dinamo începe bine şi a doua repriză a meciului cu Sporting. Scor 16-14.


Pauză / Dinamo – Sporting 14-12.


Min. 25 / Dinamo revine în joc şi profită şi de faptul că Luis Frade a fost eliminat. Lusitanul a lovit cu cotul şi a primit cartonaşul roşu.

ADVERTISEMENT

Min. 20 / Dinamo a trecut peste eliminarea lui Ante Kuduz, însă defensiva campioanei României scârţâie şi avansul e de un singur gol, 11-10


Min. 17 / Ante Kuduz a primit cartonaşul roşu şi nu va mai juca. Cel mai bun handbalist al lui Dinamo a fost sancţionat pentru un fault la Carneiro. Lusitanul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT
Accidentarea suferită de Carneiro
Accidentarea suferită de Carneiro

Min. 15 / Sporting a echilibrat jocul şi scorul este egal, 6-6, după primul sfert de oră.


Min. 10 / Dinamo conduce cu 4-2, însă s-a jucat puţin în ultimele cinci minute, după ce Ante Kuduz a fost accidentat.


Min. 5 / Început foarte bun de partidă pentru Dinamo. “Dulăii” conduc cu 2-0, golurile fiind marcate de Gavriloaia şi Mamdouh. În plus, Saeid a parat două lovituri de la 7 metri.


UPDATE, 1 martie, ora 17:30 / A început meciul Dinamo – Sporting.


UPDATE, 1 martie, ora 17:20 / Atmosferă impresionantă în sala din Şoseaua Ştefan cel Mare înainte de Dinamo – Sporting.

Posted by Fanatik.ro on Sunday, March 1, 2020


Dinamo – Sporting Lisabona Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida Dinamo – Sporting Lisabona se joacă duminică, 1 martie, de la ora 17:30, în Sala Dinamo, în cadrul returul meciului de baraj pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. Jocul este televizat pe canelele Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV, dar puteţi şi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

Dinamo a făcut un meci absolut senzaţional în Portugalia, unde a avut patru goluri avans la pauză, dar în repriza a doua a avut mai mult de luptat cu cuplul de arbitri norvegieni decât cu adversarii, pentru că au primit eliminări pe bandă rulantă. Chiar şi aşa elevii lui Constantin Ştefan au reuşit să reziste până la final şi au obţinut un succes, fie şi la limită, care le deschide uşa larg spre cea mai bună performanţă.

Dinamo e singura echipă neînvinsă în Liga Campionilor

Niciodată handbalul românesc nu a reuşit să ajungă la acest nivel la echipe de club, în optimi de finală, acolo unde dacă se va califica, Dinamo va da peste PSG sau Pick Szeged, doi coloşi în acest sport, dar meritoriu e să ajungi acolo, la masa celor bogaţi.

Dinamo este singura echipă din actuala ediţie a Ligii Campionilor care încă nu a cunoscut înfrângerea, indiferent că a jucat acasă sau în deplasare, iar pe teren propriu a învins toţi adversarii întâlniţi în grupa D.

Sporting vine la victorie la Bucureşti

Este însă un meci pe care handbaliştii campioanei României trebuie să îl trateze cu maximă atenţie, pentru că nicidecum calificarea nu este jucată. Dinamo şi Sporting s-au întâlnit şi sezonul trecut tot în barajul pentru optimi şi atunci s-au impus de două ori lusitanii, cu victorii la limită în ambele jocuri.

De altfel şi antrenorul Constantin Ştefan şi jucătorii sunt absolut conştienţi că vor avea parte de un meci teribil de greu duminică, de faptul că Sporting vine decisă să întoarcă la Bucureşti soarta calificării şi că orice scurtcircuit în jocul echipei poate distruge tot ce s-a realizat.

Decizia FRH care loveşte puternic în Dinamo

În plus, tocmai în preajma unui eveniment atât de important a căzut ca o ghilotină hotărârea de neînţeles a Comitetului Executiv al FRH, de fapt a preşedintelui Alexandru Dedu, pentru că la număr de voturi egale pro şi contra cel al preşedintelui este decisiv. FRH a limitat la numai trei jucători numărul extracomunitarilor, lovitură teribilă pentru Dinamo, care străluceşte tocmai prin aportul extracomunitarilor din spaţiul ex-iugoslav, din Iran, Egipt sau Tunisia.

Casele de pariuri par impresionate de succesul din tur al “dulăilor” şi acordă acestora o cotă neaşteptat de mică la victorie, 1,53, faţă de un masiv 3,25 pentru Sporting, deşi e clar că va fi un meci pe viaţă şi pe moarte.

ADVERTISEMENT