Fotbal intern

Spre FCDB după modelul FCSB. DATORIA care aduce PENURIA

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
01.09.2017 | 00:04
Spre FCDB dupa modelul FCSB DATORIA care aduce PENURIA

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

DINAMO. SPRE FCDB DUPĂ MODELUL FCSB! Datoria care aduce penuria! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI apocalipsa care o aşteaptă pe Dinamo a lui Ionuţ Negoiţă dacă acesta nu plăteşte în noiembrie datoria către Nicolae Badea, care deţine palmaresul, sigla şi culorile clubului şi care, atenţie, tocmai ce şi-a făcut echipă în Liga 4!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

STEAUA. FLORICĂ NU E… LEMN-TĂNASE! Categorisit de mulţi „născut talent, mort speranţă”, Florin Tănase a redevenit favoritul lui Gigi Becali după o perioadă în care a driblat mai mult… fotbalul decât adversarii. Cum a reuşit, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ANALIZĂ. UNDE (NE) SUNT DECARII DE ALTĂDATĂ? Pe fotbaliştii români îi cam „strânge” tricoul cu numărul 10 şi absenţa liderilor din teren atârnă greu în decăderea fotbalului autohton şi se reflectă dramatic în evoluţiile echipei naţionale, care a juns să joace „dubla” cu Armenia şi Muntenegru doar pentru coeficientul UEFA care să nu o „îngroape” şi mai rău în preliminariile viitoare. Citiţi o amplă analiză a situaţiei actuale, de la ce jucători am avut şi ce mai avem acum, numai în FANATIK-ul de VINERI!

FOTBALUL MIC. DAR CU NUME MARI! „GRANZII” DINAMITEAZĂ LIGA 4! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI tot ce trebuie să ştiţi despre campionatul municipal, care începe vineri şi aduce la start toate numele de tradiţie ale Bucureştiului: Steaua, Dinamo, Rapid, Progresul, Sportul studenţesc, dar şi gloriile interbelice Venus şi Carmen.

FOTBAL INTERNAŢIONAL. „IL LUCE” ARE O AVERE BLOCATĂ ÎN UCRAINA. Unde se întoarce pentru primul meci în postura de selcţioner al Turciei, pentru o confruntare crucială pentru calificarea la CM din 2018 cu naţionala ţării în care a făcut istorie în ultimii 12 ani. Ce avere, fără nico exagerare, are de recuperat din Ucraina şi pe cine se bazează să-l ajute, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

TENIS. CEA MAI MARE PROVOCARE A VIKTORIEI. O mare jucătoare, dublă câştigătoare la Australian Open, nu a putut fi prezentă la US Open dintr-un motiv rar întâlnit. Aflaţi despre cine este vorba şi în ce situaţie incredibilă se află din FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. I-A „CURĂŢAT” DE BANI PE „TABLAGII” MILIONARI! Un fost internaţional român a făcut o… basculantă de bani în această vară pe o plajă din Mamaia de pe urma împătimiţilor de… table! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI despre cine este vorba şi cine au fost „victimele” sale celebre!

MONDEN. I-A DAT PAPUCII UNEI DOCTORIŢE PENTRU UN FOTOMODEL! Cine este tânărul fotbalist român, acum pe cai foarte mari, care a schimbat iubita odată cu echipa, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!