Fotbal intern

Anunţ oficial. Pe ce stadion va juca Dinamo în playoff

Prestaţia reuşită a dinamoviştilor în derby-ul cu Steaua a dat aripi conducerii „Câinilor Roşii”.
19.02.2018 | 12:26
Anunt oficial Pe ce stadion va juca Dinamo in playoff

Astfel, preşedintele lui Dinamo, Alexandru David susţine că în cazul unei calificări în playoff echipa va fi mutată pe Arena Naţională. El s-a arătat mulţumit de felul în care a arătat echipa, în ciuda faptului că a ratat victoria în prelungirile meciului: „După război nu are rost să intrăm în detaliile astea. Eu îmi menţin punctul de vedere şi susţin că jucătorii merită felicitaţi”  a spus David la Sport X.

Oficialul dinamovist priveşte încrezător la partida cu Astra, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1: „Va fi un meci extrem de greu. Va fi ca o finală. Sunt sigur că dacă vom păstra atitudinea din meciul cu Steaua vom merge în playoff. Dezamăgirea a fost mare dar astăzi e o nouă zi. Trebuie să ridice capul, dar la valoarea jucătorilor lui Dinamo sunt convins că vor avea puterea să depăşească acest moment.”

Miriuţă, probleme dacă nu se califică în playoff?

Întrebat cu privire la şansele ca antrenorul Vasile Miriuţă să fie demis dacă nu se califică în playoff-ul Ligii 1, Alexandru David a oferit un răspuns evaziv „Eu sunt de părere că meciul cu Astra este o partidă de care va depinde postul tuturor. Patronul echipei va decide ce se va întâmpla cu cei care au contribuit, din păcate, la acest scenariu. Dar eu nu vreau să mă gândesc la aşa ceva pentru că sunt sigur că vom intra în playoff.”

Datorită punctului obţinuut în derby, Dinamo urcă până pe locul 5, dar are emoţii serioase pentru a accede în playofful Ligii 1 Betano. Pentru a fi siguri de o calificare în primele 6, elevii lui Vasile Miriuţă au neapărată nevoie de o victorie în ultima etapă cu Astra. Cu toate acestea, jocul rezultatelor ar putea propulsa Dinamo în tabloul superior al Ligii 1 şi în cazul unei înfrângeri. Vezi aici toate calculele cu privire la posibila calificare a lui Dinamo în playoff.