Carousel hot news

DINAMO. Stanciu, la atac: “Sîntem LUCRAŢI din interior!” Ce zice Teja

DINAMO. Mihai Teja şi-a felicitat fotbaliştii petru victoria de la Galaţi, scor 1-0, cu Oţelul. Marius Niculae a marcat singurul gol al partidei. "Felicit jucătorii pentru această victorie....
22.02.2015 | 00:00
DINAMO. Stanciu, la atac:

DINAMO. Mihai Teja şi-a felicitat fotbaliştii petru victoria de la Galaţi, scor 1-0, cu Oţelul. Marius Niculae a marcat singurul gol al partidei. “Felicit jucătorii pentru această victorie. Prima repriză am jucat bine, a doua am suferit. Sînt puncte importante pentru noi, pentru moral. Mai avem mult de muncă, sper să revenim la o formă mai bună. Vreau să avem şi mai multe ocazii, Dinamo e un nume mare în România. Vreau să înscriem mai mult, să dominăm adversarul. Echipa nu este încă omogenă. Marius e un exemplu pentru toţi cei de la Dinamo, e crescut aici, a jucat la un nivel mare. A făcut o pregătire bună, îl felicit. Vali Lazăr e un jucător valoros, mă bazez şi pe el şi pe Farnolle şi pe Durimel. Lazăr e valoros, va face parte din lot în meciul viitor”, a declarat Mihai Teja după victoria cu Oţelul. 

DINAMO. Daniel Stanciu a lansat un scandal interior la club, dezamăgit că informaţii din interior ajung la presă. “Din păcate vorbesc unii din interior despre ceea ce se întîmplă la echipă şi ne dau indirecte. Vali Lazăr nu a fost excluis în lot, pur şi simplu nu a intrat în primii 18. Marius Niculae a avut un salt extrordinar încă de cînd a venit. Reconstrucţia lui Dinamo începe cu el”, a atacat Daniel Stanciu după cazul excluderii din lot al lui Lazăr.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri