DINAMO. “Perla” lui Becali, ţinta “cîinilor”! “ORICINE poate să îl blocheze!”

Adrian Dumitru   
in Dinamo
18/08/2016, 11:35
DINAMO. “Perla” lui Becali, ţinta “cîinilor”! “ORICINE poate să îl blocheze!”

DINAMO. Războiul verbal dintre marile rivale ale României, Steaua şi Dinamo, a început cu trei zile înainte de fluierul de start.

DINAMO. În timp ce suflarea stelistă se aşteaptă ca Nicuşor Stanciu să răzbune umilinţa prin care galeria Stelei a trecut la meciul cu Manchester City, dinamoviştii cred că decarul Stelei nu are potenţialul să strălucească în derby.

DINAMO. Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo, l-a desfiinţat pe Stanciu. “Se vorbeşte prea mult de Nicuşor Stanciu. El joacă în România, unde nivelul este foarte slab. Despre ce vorbim? Oricine poate să îl blocheze pe Nicuşor Stanciu. Nu există în România un jucător despre care să zici “Wow!” Întîi să înceapă să facă diferenţa la echipa naţională şi după aceea să se gîndească la un transfer în străinătate”, a declarat Kiriţă.

DINAMO. Kiriţă a discutat şi despre Gabi Tamaş, fostul căpitan al lui Dinamo care a ales să joace pe finalul carierei la Dinamo. “Fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme. Noi l-am crescut bine, în spiritul lui Dinamo, dar fiecare face doar ce doreşte în viaţă. Rămîne prietenul meu”, a încheiat Kiriţă.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×