Fanatik Show

DINAMO. Negoiţă PROMITE: “La anul NE BATEM la titlu!”

UPDATE 15:00 / Ionuţ Negoiţă şi-a făcut apariţia la serbarea de Crăciun a juniorilor dinamovişti. Acesta a fost foarte optimist în ceea ce priveşte viitorul clubului din Ştefan cel Mare,...
15.12.2014 | 14:10
DINAMO Negoita PROMITE La anul NE BATEM la titlu

UPDATE 15:00 / Ionuţ Negoiţă şi-a făcut apariţia la serbarea de Crăciun a juniorilor dinamovişti. Acesta a fost foarte optimist în ceea ce priveşte viitorul clubului din Ştefan cel Mare, spunînd că pauza competiţională va atrage după sine schimbări mari în sînul clubului, iar că în sezonul ce va urma Dinamo se va putea bate la titlu. “A fost un an foarte greu, şi cu bune, şi cu rele. În iarnă vor fi schimbări foarte mari, o să vedeţi. Eu sper să ne batem la titlu sezonul viitor”, a spus Negoiţă la sport.ro.

UPDATE 14:16 Aşa cum a anunţat Daniel Stanciu la FANATIK SHOW, noul antrenor al lui Dinamo o să fie Mihai Teja. Conform gsp.ro, şefii echipei din “Ştefan cel Mare” au ajuns la un acord cu Federaţia Română de Fotbal pentru ca Mihai Teja, selecţionerul U21, să îşi rezilieze contractul. Se pare că oficialii lui Dinamo aveau acceptul tehnicianului, dar nu puteau semna un contract pentru că Răzvan Burleanu s-a opus plecării lui Teja.

DINAMO. Daniel Stanciu, omul care este la un pas de a deveni preşedintele cîinilor, e explicat, la FANATIK SHOW, de pe Look TV, care sînt condiţiile puse de el pentru a prelua şefia clubului din Ştefan cel Mare. Între ele, antrenor să fie Mihai Teja.

”Este ceva cu Dinamo. Nu sînt poveşti. Nu ştiu dacă se va finaliza ceva, următoarele zile ar trebui să iau o decizie importantă pentru mine, pentru Dinamo şi pentru Târgu Mureş. Bineînţeles, în aceeaşi situaţie va fi şi Dinamo. Există un interes din partea domnului Negoiţă, mă onorează propunerea, mai sînt lucruri de pus la punct. Nu-mi place să mint, dar una dintre condiţiile mele a fost ca Teja să fie antrenorul echipei. Nu cum s-a spus că aş fi vrut alt antrenor. Deci, repet, dacă se va face, Mihai Teja va fi antrenorul lui Dinamo. Eu spun ce-mi doresc, nu ştiu dacă federaţia îl lasă, dar eu asta vreau. E una dintre condiţii. Eu vreau să colaborez cu el!”, a declarat Stanciu.

”De ce Teja? Îl cunosc foarte bine, ştiu exact nivelul de pregătire şi, cel mai important, vorbim aceeaşi limbă. Am mare încredere în el. Ştiu filosofia lui pentru reconstrucţia unei echipe, iar Dinamo asta vrea. Şi mai este şi reconstrucţia din punct de vedere administrativ, iar Mihai Teja se pricepe. Situaţia financiară e grea, nimeni nu mai bagă bani, deci echipa trebuie să producă fotbalişti, să iasă apoi pe plus, apoi vor urma şi performanţe”, a argumentat cel care ar pudea deveni preşedintele cîinilor.

DINAMO. Proiectul lui Stanciu şi insolvenţa!

DINAMO. ”Nici noi, la ASA, nu avem o situaţie financiară foarte bună. Sper ca ASA să încheie cu bine acest sezon. Vorbind de Dinamo, există un proiect, vor fi multe schimbări, să aducem jucători aproape pe aceleaşi sume, va fi o creştere a bugetului, dar nu substanţială. E o provocare pentru mine, nu ştiu, am avut o situaţie bună şi rezultate bune la Timişoara, Vaslui… E o provocare la Dinamo. Voi veni, cu siguranţă, cu un plus”, a mai spus Stanciu.

Tor el este de părere că ”Dinamo trebuie să iasă din insolvenţă, pentru a juca anul celălalt în cupele europene. Peste doi ani şi jumătate, Dinamo atacă titlul. Aşa am vorbit. Strategia mea în ce priveşte lotul este o combinaţie de jucători. Cei tineri şi cei cu experienţă. Pentru că fanii vor rezultate. Sînt cîţiva tineri de viitor, care pot creşte alături de jucători cu experienţă, consacraţi”.

Anghelache e OUT!

DINAMO. În final, Stanciu a spus că el va avea toată puterea la Dinamo, dacă înţelegerea se va parafa. ”Sportiv, eu voi avea toată puterea la Dinamo”.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!