Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. VIDEO / Ăsta e filmuleţul motivaţional al “cîinilor”

DINAMO-STEAUA. ”Cîinii” au pierdut tot în acest campionat! Titlul, un loc pe podium, plus că au fost umiliţi de multe ori, spre dezamăgirea fanilor şi finanţatorului Ionuţ Negoiţă. Ce...
02.05.2015 | 00:05
DINAMOSTEAUA VIDEO  Asta e filmuletul motivational al ciinilor

DINAMO-STEAUA. ”Cîinii” au pierdut tot în acest campionat! Titlul, un loc pe podium, plus că au fost umiliţi de multe ori, spre dezamăgirea fanilor şi finanţatorului Ionuţ Negoiţă. Ce le-a mai rămas acum? Orgoliul, adică să învingă pe Steaua! Şi să le dea un brînci şi mai tare roş albaştrilor, cît mai departe de locul 1, pierdut de campioană după meciul cu ASA.

DINAMO-STEAUA. Stoican – Teja – Stoican au fost mutările în doar şase luni pe banca tehnică a lui Dinamo, iar la nivel de conducere, Daniel Stanciu – Dinu Gheorghe. Iar Negoiţă speră ca din campionatul următor, mai ales dacă reuşeşte să scoată clubul din insolvenţă, să atace titlul. Pînă atunci mai e mult, iar la uşă bate marele derby! Doar victoria mai salvează ceva!

S-A DECIS!!! CINE ARBITREAZA UNICUL DERBY DINAMO-STEAUA!!!

DINAMO-STEAUA. Bratu, Danciu, Lobonţ…

DINAMO-STEAUA. Cum sînt înrăiţi dinamoviştii înainte de partidă? Cu un filmuleţ de cîteva minute, cu cele mai importante faze ale meciului de istorie din 2008, atunci cînd Dinamo a învins Steaua cu 2-1 şi a trimis titlul CFR-ului, într-o situaţie similară celei din acest sezon. În filmuleţ este surprins Lobonţ, care strînge pumnii de bucurie cînd Bratu deschide scorul din 11 metri, Dănciulescu, atacantul care face 2-0, dar şi tribunele furibunde, care-şi împing favoriţii spre victorie.

ATAC DEVASTATOR AL UNUI STELIST LA GALCA!!! “SA PLECE!!! NU ARE PIC DE PERSONALITATE”

De asemenea, apare şi reacţia băncii tehnice dinamoviste imediat după ce Tudor fluieră finalul partidei.

Vezi mai jos videoul postat de apropiaţii dinamoviştilor care le va face pielea de găină “cîinilor”

https://youtu.be/xUVRA-_VlJ8