Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. Ultima confruntare Derby în familie, naşi contra fini!

DINAMO-STEAUA. Ultima confruntare din acest sezon va avea loc în această seară. Naşii decid dacă finii iau titlul sau invers!...
01.05.2017 | 14:21
DINAMOSTEAUA Ultima confruntare Derby in familie nasi contra fini
ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Ultima confruntare din acest sezon va avea loc în această seară. Naşii decid dacă finii iau titlul sau invers!

DINAMO-STEAUA. Rivalitatea dintre Dinamo şi rivala sa de moarte, fosta Steaua, acum FCSB, una şi aceeaşi echipă până la urmă, cu toate eforturile demne de o cauză mai bună ale lui Florin Talpan şi ale mai marilor din Armata română, cunoaşte „scăderi dramatice” şi atinge cote din ce în ce mai mici în afara terenului de joc, având în vedere că jucătorii şi antrenorii din cadrul celor două echipe au relaţii strânse de prietenie şi chiar de… rudenie!

ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Stăncioiu îl botează pe Adi Mutu Jr.

Cea mai nouă relaţie de naş-fin care se derulează între „duşmanii de moarte” din cele două mari rivale din Bucureşti este cea dintre portarul fecesebist Eduard Stăncioiu şi Adrian Mutu, directorul general al formaţiei din Şoseaua „Ştefan cel Mare”. Goalkeeper-ul „roş-albastru” are o relaţie specială cu oficialul „alb-roşu”, la fel ca şi consoartele lor, Beatrice şi Sandra. După ce s-au logodit în Cuba, urmând să facă şi cununia religioasă în acest an, acasă, în România, Adrian şi Sandra au devenit părinţii unui băieţel născut chiar înainte de Paşte. Şi care va fi botezat de… ghici ciupercă cine? Da, de soţii Stăncioiu. Cei patru îşi petrec toate vacanţele împreună, în destinaţii exotice şi extravagante. Al patrulea copil al lui Adrian Mutu se va numi la fel ca tatăl său, Adrian, dar şi Tiago, iar venirea lui pe lume a fost sărbătorită îndelung, cu lăutari, alături de prietenii seniorului şi la fel va fi, cel mai probabil, şi creştinarea copilului, însă până atunci mai este un derby de jucat…

DINAMO-STEAUA. Naşul lui Nistor? Pintilii!

În turul campionatului au fost căpitani ai celor două echipe şi s-au înfruntat din această postură în „Derby de România”. Luni vor fi adversari ca simpli jucători pe teren, după ce banderolele le-au fost luate de Antun Palic, respectiv Denis Alibec, dar vor rămâne naş şi fin în faţa lui Dumnezeu. Ambii în formă, după evoluţii bune şi reuşite importante, vor încerca să aducă victoria echipei la care joacă. Rămâne de văzut, însă, cine va reuşi să se impună pe „Arena Naţională”. Cei doi au fost coechipieri la Pandurii Târgu Jiu, iar Nistor dezvăluia, într-un interviu pentru FANATIK, că şi datorită lui Mihai Pintilii a avut un parcurs bun în carieră şi a reuşit să ajungă la Dinamo. „Am avut o relaţie extraordinară cu Mihai, atît pe teren, cît şi în afara lui. A avut grijă de mine şi m-a îndrumat să fac lucrurile aşa cum trebuie şi pe această cale ţin să îi mulţumesc pentru că şi datorită lui am ajuns aici, acum. El îmi este şi naş, avem o relaţie specială”, spunea mijlocaşul „câinilor”.

ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Cumetrii de pe bancă

În viaţa de dincolo de gazon, Laurenţiu Reghecampf este finul lui Cosmin Contra, care l-a cununat pe antrenorul stelist… pardon, fecesebist cu Anamaria Prodan. În primul derby FCSB – Dinamo din acest an, „Guriţă” i-a fost naş lui „Reghe” şi pe teren, iar echipa din Şoseaua „Ştefan cel Mare” se impunea pe „Arena Naţională” cu scorul de 3-1, în returul semifinalelor Cupei Ligii. Finul şi-a luat revanşa apoi, cu un 2-1 în primul meci din play-off-ul Ligii 1, iar acum se întâlnesc pentru a treia oară în 2017, pentru a dezechilibra balanţa, scorul între cei doi fiind în acest moment egal, 1-1.

DINAMO-STEAUA. Danciu, finul lui Lăcă

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri naş-fin din fotbalul românesc este acela dintre Marius Lăcătuş şi Ionel Dănciulescu. Managerul sportiv al celor de la Dinamo vorbea în urmă cu ceva timp despre ajutorul pe care l-a primit din partea familiei fostului stelist, care se ocupă acum de coordonarea secţiei de fotbal din cadrul CSA. „Marius şi Mariana Lăcătuş reprezintă a doua mea familie, oameni deoesebiţi, care m-au ajutat enorm şi mi-aş dori să pot face şi eu în viitor atît de multe lucruri bune cîte au făcut ei pentru mine”, spunea Danciu.

ADVERTISEMENT

35 de „derby-uri de România” are la „activ” Ionel Dănciulescu, în care a marcat 13 goluri (5 pentru Dinamo, 8 pentru Steaua)

Dan Nistor: „Pintilii îmi este şi naş, avem o relaţie specială. A avut grijă de mine şi m-a îndrumat să fac lucrurile aşa cum trebuie şi pe această cale ţin să îi mulţumesc pentru că şi datorită lui am ajuns aici, acum”