DINAMO-STEAUA. Fost atacant al campioanei: “Uitaţi-vă unde a ajuns!”

Eugen Dinu   
în Fotbal intern
18/11/2015, 19:23
DINAMO-STEAUA. Fost atacant al campioanei: “Uitaţi-vă unde a ajuns!”

DINAMO-STEAUA. Fostul mijlocaş al celei mai cunoscute echipe a României, Marcel Răducanu, a afirmat că nu mai recunoaşte gruparea roş-albastră şi că nu înţelege cum antrenorii şi fotbaliştii îşi pot face meseria acolo.

“Tot timpul au probleme acolo, la Steaua. Nu se poate lucra în linişte. Orice antrenor vine la Steaua are probleme. Ori că n-are jucători, ori că se bagă cineva peste el, ori că n-au sigla… Tot timpul e o atmosferă proastă acolo, n-ai cum să lucrezi efectiv. Eu nici nu înţeleg cum pot să lucreze oamenii ăia acolo, antrenorii, în atmosfera aia ciudată. Tot timpul sînt numai scandaluri.  Cum să lucrezi, ca antrenor, cu jucătorii dacă tot timpul e ceva în neregulă?”, a declarat Răducanu.

“Steaua este un brand, este cea mai titrată echipă din România şi uite unde a ajuns! Eu, ce să zic, sînt plecat de atîţia ani din ţară şi n-am nici o influenţă asupra lucrurilor de acolo. E păcat că se întîmplă aşa, ar trebui să fie mult mai bine, dar asta este!”, a completat fostul mijlocaş roş-albastru.

Duminică, Steaua Bucureşti va juca împotriva echipei Dinamo, partidă ce va avea loc în “Groapă”, cu începere de la ora 20:30.

Închide ×