Fotbal intern

Video. Dinamo – FCSB 2-2! Teixeira egalează la ultima fază!

FC Dinamo Bucureşti a primit vizita celor de la FCSB în primul derby al sezonului regulat, scor 2-2.
18.02.2018 | 22:10
Video Dinamo  FCSB 22 Teixeira egaleaza la ultima faza

UPDATE / CLICK PE APLICAŢIA DE MAI JOS PENTRU TOATE DETALIILE MECIULUI

Min 90+2 Gol Teixeira! La ultima fază!

Min 84 – Gol Man şi finalul e incendiar

Min. 57 – Gol Torje, după o nouă gafă a lui Andrei Vlad, precedată de o eroare de marcaj a lui Enache

Min. 46 – Dublă schimbare la Steaua! Ies Cristi Tănase şi Ovidiu Popescu şi intră Budescu şi Dennis Man

Pauză 1-0 pentru Dinamo – VIDEO CU FAZELE MAI JOS

Min. 40 – Cristi Tănase face un fault dur şi riscă al doilea cartonaş galben

Min 37 – Galben “Dodel” Tănase pentru un fault la Popescu

Min. 20 – Gol Pesic, după o gafă mare a lui Vlad

Min. 14 – Cartonaş galben Romera după o intrare urâtă la Florinel Coman

Min. 2 – Ocazie uriaşă Enache! 


“Câinii” aşteaptă peste 30.000 de suporteri pe Arena Naţională, după campania de mobilizare a fanilor din online. Au fost create campanii de către reprezentaţii PCH pentru a striga adunarea. Pentru a asigura securitatea, FC Dinamo Bucurşti a solicitat 1500 de reprezentanţi ai forţelor de ordine la acest meci.

  Constantin Budescu va fi rezervă, urmând să fie odihnit pentru returul cu Lazio Roma ( VEZI MOTIVUL AICI ).

Dinamo – Steaua LIVE STREAM Liga 1 Betano. Marius Avram va oficia meciul, urmând să fie asistat la cele două linii de asistenţii Radu-Adrian Ghinguleac şi Mircea Orbuleţ, iar arbitru de rezervă va fi Adrian Comânescu. Corneliu Fecioru a fost desemnat observator de jos.

Dinamo, fără fundaşi. FCSB, fără atacanţi

Dinamo – Steaua LIVE STREAM Liga 1 Betano. Va fi un duel inedit între cele două mari rivale. Gazda acestui meci a vândut doi jucători importanţi din partitura defensivă, ambii purtători ai banderolei de căpitan. Steliano Filip a fost cedat în Croaţia, la Hajduk Split, iar Ionuţ Nedelceru în Rusia, la Ufa. De partea cealaltă, FCSB nu are atacant de meserie în lot. Denis Alibec este accidentat, după ce a părăsit antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Lazio Roma, şi va mai sta încă două săptămâni cel puţin pe bară, iar fostul dinamovist, Harlem Gnohere şi-a luat trei etape de suspendare la un roşu primit după ce i-a dat o plamă lui George Ţucudean în ultimul meci din 2017.

Nistor, căpitan!

Dinamo – Steaua LIVE STREAM Liga 1 Betano. FC Dinamo Bucureşti îl va avea căpitan pe Dan Nistor, proaspăt revenit după o jumătate de sezon petrecută la CFR Cluj. Mijlocaşul a primit banderola, în ciuda scandalului avut cu suporterii după ce şi-a băgat în pantalonii banderola ce-i căzuse de pe braţ. “Banderola s-a rupt şi aşa am decis atunci, nu aveam buzunare. Probabil, dacă o aruncam nu era bine, daca o lăsam pe margine nu era bine, aşa am decis. Am primit numeroase mesaje de ameninţare din partea suporterilor lui Dinamo, deşi mi-am cerut de mai multe ori scuze. Nu m-am speriat, dar m-am simţit jignit când mi-au spus că nu e locul meu la Dinamo, ca trebuie să plec, că aici nu e ca la Târgu-Jiu. Dar nu m-am gândit vreodată să plec. Mi-a fost greu la Dinamo, mă antrenasem 8 luni prin parcuri”, a spus Dan Nistor despre incidentul din iarna lui 2017.

Cum va juca Vasile Miriuţă

Vasile Miriuţă a întâmpinat mari probleme în alegerea jucătorului U21 care să joace încă din primul minut contra FCSB-ului. Jaime Penedo îi va lua locul lui Laurenţiu Brănescu în poarta lui Dinamo, linia de fund va fi formată din Romera, Maric, Katsikas şi Olteanu. Dan Nistor, noul căpitan al lui Dinamo, va face echipă cu Mahlangu, iar Torje, Salomao şi Pesic vor juca în spatele lui Adam Nemec.

Echipa lui Dinamo: Penedo – Romera, Maric, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Nistor – Torje, Salomao, Pesic – Nemec

Vezi AICI ce surprize pregăteşte FCSB pentru meciul cu Dinamo. Nicolae Dică a testat un nou sistem de joc, iar mai mulţi jucători importanţi nu fac parte din echipa de start. Vezi cum va juca Nicolae Dică.

Partida Dinamo – FCSB se va disputa pe Arena Naţională de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.