Sporturi

LIVE VIDEO Dinamo – FCSB se vede ONLINE pe FANATIK.RO

11.11.2018 | 19:30
Lucian Filip și Sergiu Hanca într-un meci jucat de Dinamo cu Steaua

DINAMO – STEAUA LIVE STREAM ONLINE TV LIGA 1. Dinamo – Steaua se joacă este derby-ul etapei cu numărul 15 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar partida dintre cele două rivale din Capitală se va juca pe “Arena Naţională” şi este LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Întâlnire dintre echipele antrenate de Mircea Rednic şi Nicolae Dică are loc duminică, 11 septembrie, de la ora 21.00.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

DINAMO – STEAUA LIVE STREAM ONLINE TV LIGA 1. Dinamo Bucureşti se află la al treilea antrenor din sezonul 2018 – 2019, după ce Florin Bratu şi Claudiu Niculescu au fost demişi. Echipa pregătită de Mircea Rednic se află pe locul 9 înaintea derby-ului de pe “Arena Naţională”, iar o victorie în faţa Stelei i-ar duce pe “câini” mai aproape de play-off. Gruparea din “Ştefan cel Mare” a adunat 16 puncte din 14 etape. De partea cealaltă, fosta Steaua, actuala FCSB, speră să câştige titlul după o pauză de trei sezoane. “Roş-albaştrii” se află pe locul 2, cu 27 de puncte, la două în spatele liderului CFR Cluj.

DINAMO – STEAUA LIVE STREAM ONLINE TV LIGA 1. Ce jucători sunt suspendați 

Întâlnirea care va avea loc între Dinamo şi FCSB se joacă pe Arena Naţională, iar partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV/ Plus. Toate fazele importante ale derby-ului rundei cu numărul 15 vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. De asemenea, clasamentul, rezultatele şi programul din Liga 1 Betano sunt afişate AICI.

Jucătorii celor două echipe înaintea unui meci Dinamo - Steaua
DINAMO – STEAUA LIVE STREAM ONLINE TV LIGA 1

Nicolae Dică nu se va putea baza pe serviciile a mai multor jucători importanţi din lotul Stelei. Junior Morais şi Mihai Roman sunt suspendaţi, Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu şi Marko Momcilovic sunt accidentaţi, iar Mihai Bălaşa este incert. De partea cealaltă, FANATIK.RO a anunţat că Bogdan Planic o să fie tituar în derby-ul cu Dinamo, după ce s-a accidentat  în meciul cu FC Voluntari.

Dinamo – FCSB, duminică, 11 noiembrie, ora 21.00, pe “Arena Naţională”, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.