Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. Toate ştirile despre derby de România

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Paul Anton, fostul căpitan al ”cîinilor”, le-a transmis un mesaj celor care i-au fost colegi. (Detalii aici)...
30.11.2016 | 22:30
DINAMOSTEAUA Toate stirile despre derby de Romania

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Paul Anton, fostul căpitan al ”cîinilor”, le-a transmis un mesaj celor care i-au fost colegi. (Detalii aici)

LIVE VIDEO DINAMO-STEAUA VEZI MECIUL ONLINE AICI

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Ultraşii lui Dinamo se pregătesc de derby. Peluza PCH vrea să afişeze o nouă coregrafie la acest derby şi pentru o organizarea mai bună, fanii au postat pe facebook o serie de reguli pentru această reuşită (VEZI DETALII AICI) 

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Rică Neaga, fostul atacant al Stelei a prefaţat pentru FANATIK.RO derby-ul dintre Dinamo şi Steaua, care se va desfăşura miercuri seara (VEZI DETALII AICI)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Gigi Becali a vorbit despre derby-ul din această seară, anunţînd echipa cu care Laurenţiu Reghecampf va începe partida, anunţînd o modificare de ultima oră în echipa de start. Totodată, patronul „roş-albaştrilor” a vorbit şi despre conflictul pe care îl are cu Armata de aproape doi ani, situaţia Viitorului, precum şi despre Dorin Rotariu. (vezi detalii aici)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Interviu cu Adrian Cristea, fotbalistul care a jucat la cele două rivale. Ce zice de meciul din seara aceasta. (Detalii aici)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Pentru prima dată în istoria derby-urilor Dinamo-Steaua, „cîinii vor juca în echipament de culoare neagră. (vezi detalii aici)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Gabi Iancu, fostul jucător al Stelei, în prezent la Viitorul, vrea ca derby-ul din această seară să se termine la egalitate. (vezi detalii aici)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE/ Ce a ales Meme între o victorie cu Dinamo şi trei puncte la Villarreal ( vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE/ Andone a decis ce se întîmplă cu Gnohere la derby (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE/ Alex Bourceanu: “Nu sînt măscăriciul echipei!” (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Scandal înainte de derby. Fac plîngere la FIFA – vezi detalii

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Război între stelişti: “Se dă mare specialist!” – vezi detalii

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Laurenţiu Reghecampf a surprins înaintea derby-ului – vezi aici ce a declarat în conferinţa de presă.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Întîlnire la Londra. Mutu, şedinţă cu reprezentanţii firmei de scouting a lui Rivaldo. (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / El e jucătorul care va da trei goluri Stelei în derby-ul de miercuri. ( vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATEAndone i-a pregătit o surpriză lui Laurenţiu Reghecampf. Pe cine va trimite la mijloc (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Filip îi ameninţă pe roş-albaştri: „Sînt de bătut! Sînt convins că vom cîştiga” (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Veste bună pentru Reghe! Fundaşul este apt pentru derby (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE Dinamo şi-a dat acordul pentru coregrafia Stelei. Ce pregătesc noii ultraşi roş-albaştri (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / EXCLUSIV. El este jucătorul Stelei pe care Mutu vrea să-l aducă în iarnă la Dinamo ( vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE /  Iată cîte bilete s-au vîndut pînă luni după-amiază ( vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / EXCLUSIV. Scandal IMENS înainte de marele derby de miercuri. Dorin Rotariu în prim-plan. “FAMILIA NU-L MAI LASĂ LA DINAMO!” Un interviu plin de dezvăluiri! (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / CCA a decis cine va conduce la centru derby-ul Dinamo – Steaua din etapa a 18-a (vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Bomba iernii poate fi transferul lui Dorin Rotariu de la Dinamo la Steaua. Gigi Becali a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO că a făcut deja o ofertă pentru a deţine 50% din drepturile pentru jucător. ( vezi detalii)

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / De Amorim, Boldrin şi Adi Popa nu au fost în primul 11 împotriva lui FC Botoşani. Înainte de meci, Gigi Becali a dezvăluit motivul: “Ei sînt ucigaşi, sînt păstraţi pentru Dinamo, miercuri! O să vadă ei cum va fi meciul! Prefer o victorie la Villarreal, că mergem în primăvară, luăm 400.000 de euro cu o victorie, la Dinamo ce să… Se mai şi înjumătăţesc”

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Dinamo a scăpat de suspendaţi, după meciul de la Giurgiu cu Voluntari, iar emoţiile unei eventuale suspendări planează doar în vestiarul Stelei, înainte de unicul derby de miercuri. Enache şi Boldrin sînt cei doi elevi ai lui Laurenţiu Reghecampf care riscă să stea în tribune la jocul cu Dinamo dacă vor fi avertizaţi în meciul de duminică contra lui FC Botoşani.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Etapa din acest weekend poate aduce şase jucători suspendaţi pentru derby-ul Dinamo-Steaua. Patru jucători ai “cîinilor”, Romera, Busuladzici, Palici şi Nemec, sînt pasibili de suspendări, dacă în meciul cu Voluntari vor lua cartonaş galben. La fel şi Gabi Enache şi Fernando Boldrin, dacă sînt avertizaţi în partida cu FC Botoşani.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Fanii din Peluza Cătălin Hîldan fac apel la ceilalţi suporteri dinamovişti să umple Arena Naţională miercuri la derby-ul cu Steaua:

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE / Adrian Mutu a declarat că în iarnă aşteaptă oferta rivalilor pentru Gnohere. Totodată, oficialul “cîinilor” a aanunţat că şi el este inetersat de jucători de la Steaua:

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. “Din punctul meu de vedere, Gnohere nu va pleca la Steaua. Oricum, după ce ” Bizonul” va marca două goluri în derby, se vor schimba datele problemei. Dacă Gigi Becali îl vrea, aşteptăm oferta lui pentru el. Vom vedea la iarnă. Şi noi sîntem interesaţi de jucători de la Steaua, pentru că au foarte mulţi jucători valoroşi. Vom vedea ce va fi”, a declarat Adrian Mutu la Sport.ro.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. “Cîinii” se pregătesc pentru “Eternul Derby”. Cel mai important meci din Liga 1 va avea loc peste două săptămîni, miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, iar dinamoviştii au început să vîndă bilete fanilor.

DINAMO-STEAUA. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Steaua şi a anunţat că se aşteaptă ca echipa lui Ioan Andone să obţină victoria în faţa rivalei din Capitală.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. “Aşa facem noi de fiecare dată înaintea unui derby de o asemenea importanţă. Sperăm să vindem cît mai multe bilete şi să avem o atmosferă aşa cum v-aţi obişnuit, o atmosferă de vis. Ştim că fanii dinamovişti se mobilizează atunci cînd e un meci împotriva Stelei. Sperăm să fie cît mai multă lume şi să aibă ce să vadă, în special o victorie a lui Dinamo”, a spus Dănciulescu.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. Totodată, Dănciulescu nu a uitat să-i răspundă lui Meme Stoica, directorul sportiv al Stelei, care a rîs de prezenţa fanilor din “Ştefan cel Mare” la meciurile echipei favorite – vezi aici declaraţia lui Mihai Stoica.

“Am văzut şi eu ce mulţi suporteri au cînd joacă acasă. Foarte mulţi suporteri. Asta e mai puţin important ceea ce spun ei, important e ca noi să fim într-o formă bună la meciul respectiv. Se pare că ceea ce s-a întîmplat la partida cu Manchester City a lăsat urme adînci. Eu cred că va fi o rană care nu se va închide niciodată”, a spus Dănciulescu.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. Deşi Ionel Dănciulescu susţine că Dinamo este superioară Stelei în ceea ce priveşte prezenţa suporterilor pe stadion, statistica spune cu totul altceva.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO. Iată cum stau echipele din Liga 1 în ceea ce priveşte numărul spectatorilor la meciurile disputate pe teren propriu după primele 15 etape ale acestui campionat:

Steaua – 8.100

Botoşani – 4.200

Craiova – 3.700

CFR Cluj – 3.100

Poli Timişoara – 2.900

Poli Iaşi – 2.600

ASA – 2.400

Dinamo – 2.100

Viitorul – 2.000

Gaz Metan – 1.800

Pandurii – 1.300

Astra – 1.300

Voluntari – 1.000

Concordia – 880

Dinamo-Steaua se joacă miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.