Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. Echipele de start! Rotariu, OUT! Man e TITULAR!

LIVE VIDEO DINAMO-STEAUA VEZI MECIUL ONLINE AICI...
22.12.2016 | 22:10
DINAMOSTEAUA Echipele de start Rotariu OUT Man e TITULAR

LIVE VIDEO DINAMO-STEAUA VEZI MECIUL ONLINE AICI

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Update. Iată echipele de start

DINAMO: Penedo Cano – Romera Navarro, Nedelcearu, Maric, St. Filip – D. Nistor, Dudea, Palic (cpt) – Hanca, Nemec, Mahlangu

Antrenor: Ioan Andone
Rezerve: Brănescu – M. Popescu, V. Lazăr, D. Rotariu, D. Popa, M. Oliva, Ceccarelli.

FC Steaua: Fl. Niţă (cpt) – Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Moke, Boldrin – Enache, Vl. Achim, De Amorim – Man

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Rezerve: Stăncioiu – G. Simion, Tudorie, Vîlceanu, Jakolis, Aganovic, Ad. Popa.

Arbitru: Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca)
Asistent 1: Valentin Avram (Bucureşti)
Asistent 2: Aurel Oniţa (Constanţa)
Rezervă: Alexandru Tudor (Bucureşti)
Observator LPF: Paul Mincu (Bucureşti)
Observator CCA: Eduard Dumitrescu (Piteşti)

20-30-live-text-dinamo-steaua-semifinalele-cupei-ligii-dennis-man-in-atacul-stelei-echipele-de-start

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE.  FANATIK.RO a aflat că Adi Popa este în lotul de 18 al Stelei pentru unicul derby cu Dinamo şi are şanse să joace, în ciuda răcelii puternice pe care mijlocaşul de bandă al Stelei o are.

Laurenţiu Reghecampf se gîndeşte chiar să joace titular cu “Motoretă”, ca unic vîrf, post pe care Popa a mai evoluat în acest final de an.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE.  Iată echipele probabile:

DINAMO: Brănescu – Ceccarelli, Nedelcearu, Maric, Filip – Hanca, Nistor, Palic – Rotariu, Nemec, Lazăr

STEAUA: Niţă – O. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Achim, Moke – Enache, Boldrin, De Amorim – Tudorie

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE. Cele două rivale din Capitală se vor întîlni azi, de la ora 20:30, pe “Naţional Arena”, dar spectatorii nu s-au arătat foarte interesaţi de acest meci.

Conform gsp, trupa din “Ştefan cel Mare” a vîndut doar 8.000 de bilete pînă acum, dar se aşteaptă la o asistenţă de maximum 15.000 de fani la ora meciului.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE. Laurenţiu Reghecampf are bătăi de cap în alcătuirea formaţiei înainte de meciul cu Dinamo, după ce a constatat la antrenamentul de miercuri dimineaţă că are cîţiva jucători cu probleme medicale.

Roş-albaştrii sînt decişi să se califice în finala Cupei Ligii şi doresc să ia o opţiune serioasă încă din prima manşă a semifinalei cu Dinamo. Însă Reghe are unele probleme de lot.  Muniru a fost trimis deja în vacanţă încă din urmă cu cîteva zile, deoarece nu era refăcut după o accidentare, iar Pintilii a aflat cu o zi îaninte de meciul cu rivalii din Ştefan cel Mare că nu poate să joace în partida cu Dinamo.

Acuzînd unele dureri la picior încă din prima repriză a jocului cu Timişoara, atunci cînd Reghe a decis să îl schimbe la pauză cu Bourceanu, căpitanul roş-albaştrilor nu a putut să fie recuperat. Însă dureri de cap antrenorul vicecampionilor a avut şi cu Adi Popa cel care s-a antrenat separat tot din cauza unor probleme medicale. În cazul în care “Popică” nu o să fie refăcut Reghe va trimite pe teren  o formaţie din care ar putea să facă parte Jakolis. La rîndul său, Bourceanu cel care a primit şi trei etape de suspendare după eliminarea din jocul cu Timişoara nici măcar nu a mai fost convocat de Reghe la antrenament. La sfîrşitul lui decembrie fostului internaţional îi expiră contractul cu Steaua

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Echipa probabilă

Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovici – Achim, Moke – Jakolis, Boldrin, De Amorim – Tudorie 

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Update. Alex Bourceanu şi Azer Busuladzici vor lipsi de la unicul derby de joi, după ce au fost suspendaţi, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF cîte 3, respectiv 2 jocuri.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Update. CCA a ales cine va arbitra meciul care va avea loc pe “Naţional Arena”, joi, de la ora 20:30.

Horaţiu Feşnic (27 ani) va arbitra primul său meci între Dinamo şi Steaua, iar de anul viitor va intra pe lista FIFA. Delegarea acestuia este surprinzătoare deoarece nu este arbitru FIFA, iar în ultimele zece partide niciun alt central fără ecuson FIFA nu a fost delegat la acest meci.

…………………..

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Adrian Mutu a vîndut bilete pentru meciul cu Steaua de joi seară de pe Arena Naţională, însă numărul tichetelor achiziţionate de fani este foarte mic, în ciuda optimismului afişat de managerul general al “cîinilor”.

“Sper să vină foarte multă lume la meciul cu Steaua, azi s-au vîndut 500 de bilete. Este derby-ul României şi-mi doresc să fie foarte disputat. Aştept meciul cu plăcere pe care orice suporter nu trebuie să o piardă. Eu sper ca echipa să joace bine, băieţii din tribune să sprijine echipa şi să ieşim cu bine. Pe Arena Naţională avem de toate, e un stadion de top, o să fie un gazon de top. Ce a fost la Tg. Mureş şi la Iaşi, acele meciuri trebuiau reprogramate pentru că băieţii au avut probleme cînd încercau să alegere. Terenul a fost greu, iar la meciul cu Iaşi băieţilor le-a fost greu să şi alerge”, a spus Mutu.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE. 15:32 / Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat de presă în care lămureşte situaţia semifinalele Cupei Ligii:

“Liga Profesionistă de Fotbal ţine să precizeze că partidele din turul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, ASA Târgu Mureş – Poli Timişoara, respectiv FC Dinamo – FC Steaua, programate să se dispute miercuri, 21 decembrie şi joi, 22 decembrie, se vor juca în conformitate cu programarea iniţială.

E adevărat, întreaga lume a fotbalului românesc suferă din cauza situaţiei precare a infrastructurii acestui sport. Moştenim o situaţie care, din păcate, e încă departe de a rezolva disputarea unor meciuri în cele mai bune condiţii în aceste zile de iarnă, dar ne străduim să asigurăm disputarea lor la standarde normale.

Cu toţii trebuie să fim conştienţi că e nevoie de solidaritate şi înţelegere, dar mai ales că suntem parteneri în derularea acestui fenomen, noi, Liga Profesionistă, cluburile, partenerii media şi presa. Depunem în aceste ore toate eforturile pentru încheierea cu bine a acestui an fotbalistic.

În legătură cu meciul dintre ASA Târgu Mureş şi ACS Poli Timişoara, precizăm că el se va juca la Târgu Mureş, conform regulamentului.

Articolul 12 din ROAF, la aliniatele 1 şi 2, prevede următoarele:

Articolul 12 – Schimbarea programării unui joc oficial

1. Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în caz de forţă majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului.

2. Jocurile din Liga 1 pot fi amânate sau devansate în caz de forţă majoră, conform alineatului 1 din prezentul articol. Urmare a negocierilor cu partenerul media, care deţine drepturile TV, Secretariatul General al LPF aprobă programul jocurilor pentru fiecare etapă, cu respectarea dispoziţiilor prezentului regulament.

Astfel, varianta disputării pe Cluj Arena nu este în conformitate cu regulamentul, care spune că schimbarea terenul de joc trebuia anunţată cu cel puţin şapte zile înaintea datei fixate iniţial.

Desigur, arbitrii celor două jocuri vor lua, la ora şi la faţa jocului decizia finală, în funcţie de calitatea suprafeţei de joc, în confirmitatea cu articolul 43, pct. 1 şi 2 din ROAF:

1. Terenul de joc este impracticabil dacă se află în una din următoarele situaţii:

a) dacă aproximativ 1/4 din teren este sub apă, iar adâncimea apei nu mai permite ca mingea să vină în contact cu pământul, astfel încât controlul şi circulaţia mingii sunt împiedicate cu desăvârşire;

b) în caz de furtună, ploaie torenţială, descărcări electrice, ninsori abundente, ceaţă sau viscol sau dacă, urmare a acestora, vizibilitatea este sub 150 de m. Dacă aceste situaţii intervin după începerea jocului, arbitrul va întrerupe jocul;

c) terenul este acoperit cu zăpadă a cărei grosime împiedică controlul şi circulaţia mingii;

d) terenul are una sau mai multe porţiuni acoperite de gheaţă care constituie pericol pentru integritatea corporală a jucătorilor şi arbitrilor.

2. Impracticabilitatea terenului de joc se constată şi se declară numai de către arbitrul jocului.”, se arată în comunicatul Ligii.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE. 14:47 / După ce în urmă cu o oră era exclus să se joace meciul ASA Târgu Mureş-ACS Poli din semifinalele Cupei Ligii, LPF a decis ca cele două meciuri ale competiţiei: ASA Târgu Mureş-ACS Poli şi Dinamo-Steaua să se dispute conform programului.  

“Am primit decizia de la Ligă. S-a decis să se joace meciul. Mîine ne vom deplasa la Târgu Mureş pentru semifinala de Cupa Ligii”, a declarat directorul sportiv al lui ACS Poli, Adrian Neaga pentru FANATIK.RO.

Miercuri, de la ora 20:30 e programat meciul dintre ASA Târgu Mureş şi ACS Poli. Derby-ul Dinamo-Steaua se va disputa joi, de la ora 20:30 pe Arena Naţională.


DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE. 13:12 / Prima semifinală din Cupa Ligii dintre ASA Târgu Mureş şi ACS Poli Timişoara va fi amînată din cauza stării precare a gazonului de pe stadionul Transil. Directorul sportiv al lui ACS Poli, Adrian Neaga, a declarat pentru FANATIK.RO:

“Cei de la ASA au făcut cerere să nu se joace, noi am făcut cerere. Ambele cluburi am ajuns la concluzia că e mai bine să nu se dispute acest meci acum. Punem în pericol integritatea jucătorilor. Acum, Liga decide, dar în proporţie de 99% meciul nu se va juca”, a declarat Neaga pentru FANATIK.RO.

………………………………………..

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE. Formaţia din Ştefan cel Mare a anunţat punerea în vînzare online a biletelor pentru duelul cu Steaua, din prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii, programată pe 22 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Preţuri:

PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (Inel I + Inel II): 15 lei

TRIBUNA II EST (sectoarele 112, 113, 114, 115): 50 lei
TRIBUNA II EST (sectoarele 110, 116, 117, 118): 25 lei

VIP 1 – TRIBUNA I VEST (sectoarele 132, 134, 136, 138, 140): 90 lei
VIP 2 – TRIBUNA I VEST (sectoarele 129, 130, 131, 141, 142, 143): 70 lei
VIP 3 – TRIBUNA I VEST (sectoarele 127, 128, 144, 145): 50 lei

LOJE (inel 1): 400 lei
LOJE (inel 2): 250 lei

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE. Marţi după-amiază, Dinamo a decis să schimbe din nou locul de desfăşurare a meciului tur cu Steaua de pe 22 decembrie, din semifinalele Cupei Ligii. Astfel, Derby de România se va juca pe Arena Naţională, un cuvînt important de spus avîndu-l fanii dinamovişti care au anunţat că vor fi prezenţi în număr foarte mare la meci.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE, 12.12, ORA 17:49 / LPF a fost informată de Dinamo că manşa tur din semifinalele Cupei Ligii se va disputa joi, 22 decembrie, ora 20:30, pe stadionul din “Şoseaua Ştefan cel Mare”. Iniţial, partida trebuia să aibă loc pe Arena Naţională, însă oficialii lui Dinamo vor ca meciul să aibă loc în “Groapă” deoarece nu se aşteaptă la mai mult de 15.000 de spectatori.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. UPDATE / LPF a anunţat ziua în care se va disputa prima manşă a semifinalei Dinamo-Steaua din Cupa Ligii. 

Astfel, joi, 22 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, va avea loc manşa tur, urmînd ca returul să se dispute pe 1 sau 2 martie 2017.

În cealaltă semifinală, ASA Tg. Mureş întîlneşte ACS Poli Timişoara miercuri, 21 decembrie, de la ora 20:30

––––––––––––––

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Dinamo s-a impus la Giurgiu în meciul restanţă cu Astra, din faza sferturilor de finală ale Cupei Ligii, reuşind să înscrie în prelungiri, la scorul de 2-2, în ciuda faptului că alb-roşii jucau cu un om în minus, după eliminarea lui Vali Lazăr. Pe final, Dinamo a marcat încă de 2 ori şi a învins cu scorul de 5-2, după prelungiri.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Astfel, acum este sigur: vom avea Steaua-Dinamo în semifinalele Cupei Ligii! Partida se va disputa pe 21 sau 22 decembrie, cel mai probabil pe Arena Naţională, urmînd ca meciul retur să se dispute în martie 2017!

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Meciul din Cupa Ligii vine la 3 săptămîni distanţă de meciul direct dintre Steaua şi Dinamo, din Liga 1, programat pe 30 noiembrie 2014. 

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. Sezonul trecut, Steaua şi Dinamo s-au întîlnit din nou în semifinalele Cupei, dar a României.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. După cele două partide,  Dinamo s-a calificat în finala, datorită golurilor marcate în deplasare: 0-0 acasă, 2-2 în retur.

DINAMO-STEAUA LIVE VIDEO SEMIFINALE CUPA LIGII. În cealaltă semifinală a Cupei Ligii, se vor întîlni ASA Tg. Mureş şi ACS Poli Timişoara.