Fotbal intern

VIDEO. Derby CA-N POVEŞTI! Le-au FURAT titlul rivalilor în minutul 96

UPDATE Ora 22:38/ Penalty Dinamo, în minutul 90+6, iar Hanca face 2-1 şi fură titlul din braţele Stelei! Iar fluierul de final îi aduce pe fani în teren, lucrurile fiind la un pas să...
02.05.2017 | 00:01

UPDATE Ora 22:38/ Penalty Dinamo, în minutul 90+6, iar Hanca face 2-1 şi fură titlul din braţele Stelei! Iar fluierul de final îi aduce pe fani în teren, lucrurile fiind la un pas să degenereze!

Dacă Steaua va lua titlul sau nu, nici nu mai contează pentru fanii cîinilor, care au trăit o seară de poveste! Victoria smulsă în minutul 90+6, ce coincide automat cu căderea Stelei pe locul 2, face cât un titlu de campion pentru suporterii alb-roşii.

Chiar dacă lupta la titlu nu e decisă şi inclusiv Dinamo visează la o minune în aceste ultime 2 etape, pentru ultrasul dinamovist, campionatul s-a încheiat în această seară. Odată cu fluierul lui Haţegan şi eliberarea energiilor chiar pe terenul de joc, suporterii cu DNB în ADN au trăit una din serile magice din viaţa de “câine”, pe care o vor povesti nepoţilor peste ani.

Bine te-am regăsit fotbal spectacol! Ne-ai lipsit mult!

IMG_2488

UPDATE Ora 22:10/ Gnohere n-a scăpat! La prima atingere de balon, fanii lui Dinamo l-au apostrofat secunde în şir pe fostul atacant al “cîinilor”. Şi nu l-au iertat până la final! 

UPDATE Ora 22:10/ Tamaş intră în defensivă să betoneze scorul de 1-1 care o menţine pe Steaua lider, iar schimbarea e asezonată cu un cor oţetit de fluierături. Fundaşul Stelei priveşte însă impasibil spre galeria câinilor. E prea “dres” pentru astfel de pişcături! Iar intrarea imediată şi a lui Gnohere, un alt “trădător”, trece aproape neobservată.   

UPDATE Ora 22:00/ Steaua egalează şi steliştii explodează, aşa cum n-au mai făcut-o pe Arena Naţională de la marile succese europene, tot cu Reghe antrenor! “37.669 de spectatori la derby”, se anunţă din tribune! Iar 10.000 sunt stelişti!

UPDATE Ora 21:50/ Ovidiu Haţegan a oprit iar meciul din cauza confetiilor! Neregulamentar, am spune, dacă e să ne luăm după ROAF, “Biblia” fotbalului românesc, care îţi dă voie să opreşti meciul o singură dată pentru incidente! Lucru care s-a întâmplat imediat după startul meciului, când rolele fanilor lui Dinamo au invadat toată lăţimea terenului de la peluza PCH

“E ultima dată”, le transmite centralul oficialilor lui Dinamo care fac un apel disperat de la staţie: “Vă rugăm, nu mai aruncaţi cu confetii în teren!” Şi asta pentru că Boldrin a primit 3 role în cap la câteva zeci de secunde distanţă!

UPDATE Ora 21:30/ Goalkeeperul lui Dinamo trage vârtos de timp în prelungirile primei reprize. Câteva obiecte ce nu par a fi contondente îl ocolesc pe Penedo, dar acesta continuă să tragă de timp pentru ca, într-un final, să ceară oprirea meciului, spre nervii steliştilor. Asta după ce Niţă, la mijlocul reprizei, a trecut “peste” o petardă care i-a asurzit urechile la câţiva metri de el. E pauză deja, e 1-0, scopul scuză mijloacele, dar ce ne facem cu fair play-ul şi caracterul? Şi lipsa lor? Le importăm la pachet şi p-astea? 

UPDATE / Fostul jucător al lui Gică Hagi, Mihai Bălaşa face penalty şi Hanca marchează! Gol Dinamo! Şi toţi câinii sărbătoresc precum Regele la Ovidiu! Dinamo-FCSB 1-0, iar Viitorul e lider cu 2 etape înainte de final! 

UPDATE Ora 21:02 / Niţă a avut mici probleme în minutul 29 (cu tot cu întreruperi) când o petardă i-a explodat n apropiere. Portarul Stelei şi-a pus mâinile la urechi însă nu a jucat teatru şi nu s-a aruncat pe gazon cerând întreruperea partidei, aşa cum, poate, ar fi făcut-o alţi colegi. Sau foşti stelişti! Apropos, Lovin o fi la meci?

IMG_2483

UPDATE Ora 21:00 / Bilă albă pentru Ovidiu Haţegan. După ce a “nimicit” câteva meciuri, centralul României de top class arată în începutul de meci o manieră europeană de a arbitra! Putea da deja 2 galbene ambelor echipe, însă arădeanul a ales să nu încingă începutul de meci. 

UPDATE Ora 20:50 / După momentul 100% “DI-NA-MO”, meciul s-a reluat, iar fanii roş-albaştri au dovedit că sunt stelişti şi nu fecesbişti! Cei 8.000 de fani ţin steagul sus în faţa furiei alb-roşii şi rezistă în meciul peluzelor. E abia minutul 17, iar cornerul obţinut de Steaua e sărbătorit de roş-albaştri cu oleuri englezeşti!

IMG_2482

UPDATE Ora 20:40 / Coregrafie fabuloasă a câinilor, care, după ce l-au desfăşurat pe Nostradamus “prezicând” în 2020 noul stadion al lui Dinamo şi dispariţia Stelei, au întrerupt meciul cu o ploaie braziliană de confetii timp de 10 minute!

“Vă rugăm, opriţi-vă! Este pentru prima şi ultima oară când arbitrul poate întrerupe meciul”, sună apelurile crainicului către fanii PCH, care par de neoprit!

UPDATE ORa 20:00 / Odată cu ieşirea echipelor la încâlzire, “câinii” au rulat pe cubul de pe Arena Naţională şi un filmuleţ motivaţional cu vorbele unor fani celebri şi legende ale lui Dinamo. Pe rând, Cornel Dinu, Marius Niculae sau Ionel Dănciulescu au vorbit de spiritul alb-roşu. Ca nişte rotweilleri ţinuţi în lesă, cei 15.000 de ultraşi dinamovist au răbufnit la vorbele lui “Mister”. Dacă ar juca ei, scorul ar fi deja de neprezentare.

Oare s-o simţi şi pe gazon? Of, Cătăline, cât de mult le lipseşti copiilor ăstora…

UPDATE ora 19:00 / Băi, nene, chiar e meci tare! Asta e prima senzaţie pe care o ai când te apropii de stadion. Sute de fani curg valuri pe Bulevardul Basarabiei. O juca Dinamo cu Manchester? Sau e Steaua cu Chelsea? Nu, e doar Dinamo-FCSB! Şi ce puhoi de lume! Odată coborât din maşină, nedumerirea e şi mai mare! Şi asta pentru că suporterii poartă la gât fularele Stelei lui Lăcă şi ale lu Dică. “Fecesebe? Ce e aia?”, par a spune roş-albaştrii care urlă din răsputeri: “Haideţi, băăăă!!! FORZA, STEAUA!” Deci, cum rămâne, onorată instanţă? “Fecesebe who?”

Dar Dinamo e gazdă, iar PCH e la înălţime. Vuietul peluzei se aude de dincolo de zidurile Arenei Naţionale, parcă trezită la viaţă de un meci căruia i se spunea unicul derby şi care părea a fi ucis şi îngropat. Doar părea, pentru că scările pe care le urci până la ultimul nivel vibrează la scandările tribunei alb-roşii. “DI-NA-MO! DI-NA-MO!”

Ne suflecăm mâinile şi ne frecăm la ochi. Atmosferă asta e ca o apă rece de izvor dată peste faţă într-o dimineaţă leneşă şi lipsită de vlagă, aşa cum a ajuns Liga 1.

–––––––––––––-

UPDATE ora 16:41 / Fanii de la PCH au pregătit o coregrafie sud-americană pentru meciul din această seară.  Ultraşii vor să deschidă o carte 3D în peluză.

––––––––––––––––––––––––––

Update. După mai multe discuţii prelungite, liderii galeriei lui Dinamo au obţinut acceptul de a afişa coregrafia 3D pregătită pentru derby-ul cu Steaua, dar cu o condiţie: fără materiale pirotehnice.

11222

FC Dinamo Bucureşti o întâlneşte pe Steaua, azi, de la ora 20:30, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1, pe “Naţional Arena”, iar suporterii formaţiei din “Ştefan cel Mare” întâmpină probleme înaintea derby-ului.

Suporterii echipei FC Dinamo Bucureşti au pregătit o coregrafie spectaculoasă 3D pentru derby-ul cu FC Steaua Bucureşti, dar autorităţile s-au opus cu puţin timp înaintea meciului de pe “Arena Naţională”.

Planul suporterilor lui Dinamo a fost refuzat, iar ultraşii din “Peluza Cătălin Hîldan” sunt nevoiţi să se reorienteze pe ultima sută de metri, anunţă sport.ro.

Dinamo-Steaua, ora 20:30, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.