STEAUA. Anunţ de ultima oră! Ciprian Marica apelează la VRACI

UPDATE 13:40 / Conform surselor FANATIK.RO, Ciprian Marica va efectua un RMN pentru a vedea ce probleme are la piciorul la care s-a accidentat în derby-ul cu Dinamo.

Atacantul Stelei nu se opreşte doar la RMN-ul pe care îl va face în Bucureşti. Internaţionalul român îşi doreşte să meargă la sîrboaica Marijana Kovacevici, "vraciul" preferat al jucătorilor unor echipe de renume, precum Chelsea şi Manchester City.

..........................

UPDATE 12:00 / Ciprian Marica s-a accidentat în meciul disputat de Steaua împotriva lui Dinamo, scor 1-1, iar atacantul trebuie să aştepte 24 de ore de la accidentare, după care va efectua un RMN. Internaţionalul român va afla verdictul în urma investigaţiilor pe care le va face în această seară sau cel mai tîrziu mîine dimineaţă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Atacantul Stelei s-a confesat unor apropiaţi că se teme de ceea ce este mai rău. "Aştept rezultatele, dar la cum o simt e ruptură. le-a spus Marica apropiaţilor. Marica se gîndeşte că ar putea chiar să rateze turneul final din Franţa ce va avea loc în această vară.

............................................

DINAMO – STEAUA. Ghinion teribil pentru Ciprian Marica. Aflat la primul derby din carieră, atacantul s-a accidentat în minutul 36 şi a fost înlocuit cu Muniru. Este suspect de ruptură musculară la piciorul drept, iar prezenţa sa la euro este pusă sub semnul întrebării.

Internaţionalul român a preluat o minge în jumătatea de teren dinamovistă, a pătruns în careu şi a şutat puţin pe lîngă poarta lui Cerniauskas. Imediat, Marica s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos de pe teren pentru a primi îngrijiri medicale. În minutul 40 a fost înlocuit cu Muniru. Reghecampf a dat cu o sticlă de apă de pămînt în momentul în care a fost informat că atacantul trebuie înlocuit.

Cum a trăit Marica primul derby de România

Min. 40: Marica a fost înlocuit cu Muniru. Accidentarea pare să fie una gravă.

Min. 36: Marica a şutat periculos din careu, puţin pe lîngă poarta lui Cerniauskas. Atacantul a acuzat o accidentare la această fază, s-a prăbuşit pe gazon şi a primit îngrijiri medicale în afara terenului.

VIDEO: CUM S-A ACCIDENTAT MARICA ÎN DERBY DE ROM NIA

Min. 34: Marica a scos inteligent o lovitură liberă la aproximativ 18 metri, puţin lateral dreapta, de poarta lui Dinamo.

Min. 33: Marica a şutat din întoarcere spre poarta lui Cerniauskas, dar un fundaş dinamovist a respins balonul în corner.

MIN. 28: Marica a preluat o minge la marginea careului, un adversar l-a tras uşor de tricou, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Atacantul Stelei a fost vizibil deranjat de decizia lui Haţegan.

MIN. 6: Marica nu a putut prelua o minge în careul lui Dinamo, dar  faza a continuat. Atacantul a primit o centrare de pe partea dreaptă, însă a încercat o execuţie spectaculoasă, din "foarfecă", pe care a ratat-o.

ORA 20:28 - Marica a ieşit pe teren alături de coechiperii săi. Va participa la primul "derby de România" din carieră.

ORA 19:45 - Marica îşi face din nou apariţia pe gazonul din "Ştefan cel Mare", de această dată pentru a efectua exerciţiile de încălzire. La fel ca şi colegii săi, a fost fluierat şi înjurat de sutele de fani dinamovişti prezenţi pe stadion.

ORA 19:11 - Marica a ieşit alături de colegii săi pentru a inspecta gazonul. I-a salutat pe fanii Stelei, ocazie cu care a încasat şi prima porţie de înjurături de la puţinii suporteri dinamovişti prezenţi pe arenă la Tribuna a doua. Atacantul a preferat să-i ignore.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695