Pariuri sportive

Dinamo – Steaua, punctul 13 norocos

Dinamo şi Steaua tocmai au încheiat meciurile din acest an din Liga 1 2016/2017. Este  un bun moment pentru o comparaţie, mai ales că urmează pe 22 decembrie meciul direct din prima manşă a...
22.12.2016 | 18:24
Dinamo  Steaua punctul 13 norocos

Dinamo şi Steaua tocmai au încheiat meciurile din acest an din Liga 1 2016/2017. Este  un bun moment pentru o comparaţie, mai ales că urmează pe 22 decembrie meciul direct din prima manşă a semifinalelor din Cupa Ligii.

Casa de pariuri online Betano.com a luat în calcul datele cele mai importante din sezonul 2016/2017 al Ligii 1. Surprinzător, deşi Steaua este pe locul al doilea, iar Dinamo pe 5, cele două au terminat la egalitate perfectă într-o confruntare virtuală faţă în faţă.

Egalitate perfectă

Steaua a punctat la capitolele victorii în deplasare, a avut mai puţine înfrângeri, a adunat mai multe puncte, a primit mai puţine goluri, a marcat mai mult în deplasare şi a primit mai puţine cartonaşe galbene.

Dinamo a obţinut mai multe rezultate de egalitate, a avut mai multe goluri marcate per total, a plusat la media de goluri pe meci în meciurile de pe teren propriu, are un golgheter cu mai multe reuşite decât Steaua, a primit mai puţine cartonaşe roşii şi a câştigat mai multe puncte în meciurile directe din acest sezon.

Astfel, a rezultat un scor perfect egal, de 6-6. Cupa Ligii poate înclina balanţa, pentru că va fi primul meci direct dintre cele două echipe în această competiţie, iar o victorie poate plusa în cadrul comparaţiei din actualul sezon.

betano_ro-ando_vs_reghe-infographic-01

Este şi derbyul antrenorilor

Cu 23 de ani de antrenorat în spate, Andone se aşază pe bancă pentru a 11-a oară la un derby dintre Dinamo şi Steaua. Reghe are carnet de antrenor de doar 7 ani şi se află la al nouălea „El Clasico” din România.

Cele două eventuri ale lui Andone din 2004 (Dinamo) şi 2008 (CFR Cluj) sunt o realizare pe  care Reghecampf încă îşi doreşte să o atingă. „Fălcosul” are trei titluri de campion, cu unul mai mult decât omologul său de la Steaua, şi o vitrină cu  patru  Cupe ale României – un trofeu pe care Reghe încă luptă să îl ridice deasupra capului.

Din postura de antrenori la cele mai titrate echipe din ţară, Ando şi Reghe s-au întâlnit de două ori, ambele partide fiind cele din Liga 1 sezonul 2016/2017, din care „Fălcosul” a obţinut patru puncte. Dinamo este neînvinsă cu Ando pe bancă, în faţa Stelei pe ritmuri de Reghe.

Marele derby, oferit cu cote excelente pe Betano.com

Meciul Dinamo –  Steaua ete oferit cu cote Marjă 0% pe Betano.com  Cotele Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori şi sunt disponibile pentru opţiunile de pariere 1, X sa 2, la care se adaugă pariuri suplimentare, diversificate.

Gazdele au o cotă de 3,00 la victorie, iar Steaua una de peste 2,70.

Meciul beneficiază de peste 140 de tipuri de pariuri, printre care unele mai deosebite, aşa cum ar fi „Primeşte cartonaş”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonaşe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câştige”. Toate au cote foarte atractive şi pot fi văzute pe site-ul Betano.com.