Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. Rednic ştie cum să îi învingă pe campioni: “Trebuie să-i surprindem!”

DINAMO-STEAUA. "Cîinii" lui Mircea Rednic vor primi vizita campioanei României, joi, de la ora 20:30. Tehnicianul formaţiei din "Ştefan cel Mare" a comentat în legătură cu partida tur din...
01.03.2016 | 20:08
DINAMOSTEAUA Rednic stie cum sa ii invinga pe campioni Trebuie sai surprindem

DINAMO-STEAUA. “Cîinii” lui Mircea Rednic vor primi vizita campioanei României, joi, de la ora 20:30. Tehnicianul formaţiei din “Ştefan cel Mare” a comentat în legătură cu partida tur din semifinalele Cupei României.

“Nu mă iau după ultimele rezultate. Laur nu a avut foarte mult timp la dispoziţie în pregătiri, cu mulţi jucători noi şi multe schimbări la fiecare meci. Steaua e o echipă bună, cu jucători foarte buni şi un antrenor experimentat, care ştie să-şi mobilizeze elevii la meciurile importante. Cînd se joacă Steaua-Dinamo se uită la orice, e un alt meci. Nu mai contează dacă vii după multe înfrîngeri sau după multe victorii. E un alt meci. Cred că la Steaua sînt doar titulari, nu există rezerve. Nici eu nu am rezerve. Îi consider titulari pe toţi jucătorii care intră pe teren. Iar la un meci cu Steaua oricine îşi doreşte să joace. Cine nu îşi doreşte asta nu e fotbalist şi nu are ce căuta la Dinamo.”

DINAMO-STEAUA. Tehnicianul în vîrstă de 53 de ani speră ca jucătorii săi să ducă echipa în finala Cupei României. “Normal că trebuie să încercăm să-i surprindem. Cred că meciul va fi mai greu decît duminică. Sînt două meciuri şi ne dorim, dacă e posibil, să obţinem calificarea încă din primul dintre ele. Dar sîntem pregătiţi şi pentru al doilea meci, chiar şi pentru penalty-uri. Mă interesează să scoatem un rezultat care să ne permită să ne calificăm în finală. În acest moment, meciul de joi e cel mai important, nu mă gîndesc la cel de duminică.”

DINAMO-STEAUA. “Puriul” este fericit că va avea un stadion plin, iar suporterii vor fi alături de jucătorii săi. “Sigur va fi stadionul plin, am înţeles că deja sînt cozi mari. Suporterii sînt aproape de echipă, mai ales că e o perioadă bună pentru noi. Din păcate, în Ştefan cel Mare nu le putem oferi condiţiile de pe Arena Naţională. Ăştia sîntem noi românii – căpoşi, încăpăţînaţi.

Ar putea fi şi probleme cu terenul, pentru că au jucat şi cei de la Voluntari, nu ştiu nici cum va fi vremea. Am înţeles că o să plouă în zilele următoare. Dar va fi o problemă pentru ambele echipe.”

DINAMO-STEAUA. Tehnicianul formaţiei din “Ştefan cel Mare” întîmpină probleme de lot. “Avem ceva probleme după meciul cu Astra. Ekeng şi Essombe nu s-au antrenat şi sînt sub semnul întrebării. Marcel, care are entorsă. Azi a fost ceva mai bine, dar nu ştiu dacă  va fi apt. Îmi doresc să fie măcar pe bancă, dar nu trebuie să riscăm, pentru că duminică avem un alt meci, tot cu Steaua”, a spus Mircea Rednic.