Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. VIDEO. Reghe vrea răzbunare: “O să atacăm!”

DINAMO-STEAUA. Joi, de la ora 20:30, va avea loc un nou derby dintre cele două rivale din Capitală. Dinamo şi Steaua se vor întîlni în prima rundă din semifinalele Cupei Ligii, iar Laurenţiu...
21.12.2016 | 13:16
DINAMOSTEAUA VIDEO Reghe vrea razbunare O sa atacam
ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Joi, de la ora 20:30, va avea loc un nou derby dintre cele două rivale din Capitală. Dinamo şi Steaua se vor întîlni în prima rundă din semifinalele Cupei Ligii, iar Laurenţiu Reghecampf vrea răzbunare.

DINAMO-STEAUA. Tehnicianul vicecampioanei României speră ca cei de la Dinamo să joace mai agresiv şi să atace.

ADVERTISEMENT

“Sper ca în ultimul meci să spălăm ceea ce am făcut în ultimul meci cu Dinamo. Sînt sigur că jucătorii vor fi foarte motivaţi şi vor face un meci foarte bun. Îl avem pe Enache, pe Ovidiu Popescu. Cred că ne putem descurca. Avem soluţii şi nu mă plîng. Golubovic nu este în lotul pentru meciul de mîine seară. Fiecare meci trebuie tratat pentru a-l cîştiga. O să vedem mîine cu cine o să încep în atac.

Sper ca jucătorii să aibă o reacţie foarte bună şi să facă un meci bun. Pe mine mă interesează ca jucătorii să se ridice la nivelul meciului. Trebuie să fim atenţi! Am analizat golurile primite în ultimul meci cu Dinamo şi a fost păcat că am pierdut un meci atît de uşor. Sper ca mîine seară să nu mai avem aceleaşi probleme. Ăsta este programul şi nu avem ce face. Trebuie să jucăm. Nu ştiu dacă e programat tîrziu, în alte campionate se joacă şi pe 26 decembrie, pe 1 ianuarie. Nu ar trebui să fie o problemă. Eu nu am prins terenuri cu încălzire, iar campionatul se termina la începutul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

Golubovic şi-a manifestat dorinţa să plece, el a venit la noi. Este cerinţa lui. O să vedem. Mai avem un meci, o să analizăm ceea ce s-a întîmplat de la începutul sezonului şi o să luăm cele mai bune decizii pentru echipa noastră. Eu sper să cîştigăm mîine seară. E doar un meci, nu se joacă mîine seară totul. Nu îmi place să fac nuntă şi nici înmormîntare. Probabil că băieţii vor sărbători. Mîine vor juca anumiţi jucători, iar în următorul o să introduc alţii. A fost o perioadă foarte grea, am avut foarte mulţi jucători accidentaţi, a trebuit să improvizăm de la etapă la etapă. Sper ca de la anul să fim mai puternici. 2-2 este un rezultat pozitiv. O să avem o perioadă foarte scurtă de pregătire şi asta ne afectează. Trebuie să începem foarte devreme, pe 4 ianuarie. Eu mereu am avut toţi jucătorii în perioada de pregătire. Ar fi ideal să rezolvăm transferurile foarte repede, dar trebuie să avem răbdare. 

Jucăm pe 22 decembrie şi mulţi oameni au alte lucruri de făcut decît să meargă la un meci. Sper să avem 10.000-15.000 de spectatori. Trebuie să reuşim să cîştigăm campionatul, să jucăm în grupele Ligii Campionilor şi suporterii vor reveni lîngă noi. Încercăm să formăm o echipă şi jocul nostru nu a fost foarte bun. Este normal ca oamenii să fie dezamăgiţi. supăraţi.

ADVERTISEMENT

Pentru mine este dezamăgitor că nu terminăm pe primul loc, dar am avut foarte multe lucruri de învăţat. Mi-aş dori foarte mult ca Dinamo să aibă iniţiativa şi să joace altfel decît la ultima partidă, dar nu cred că se va întîmpla asta. Eu nu cred că poţi schimba foarte multe lucruri într-o zi sau o săptămînă. O să vedem mîine seară. Eu cred că ar fi un joc mai frumos dacă o să atace ambele echipe, ar fi mult mai frumos.

Absenţa lui Pintilii o să conteze foarte mult pentru noi. O să fie ultimul meci, iar jucătorii care vor intra o să ofere tot ce e mai bun”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT