DINAMO-STEAUA. Surpriza lui Rednic. Menajat ca să fie TITULAR!

Răzvan Scarlat   
în Dinamo
03/03/2016, 15:10
DINAMO-STEAUA. Surpriza lui Rednic. Menajat ca să fie TITULAR! GALERIE FOTO

DINAMO-STEAUA. Pentru prima dată în ultimii 4-5 ani, “cîinii” pornesc ca favoriţi în faţa marii rivale.

Dinamo este în formă, lucru demonstrat în partidele oficiale din acest an. De partea cealaltă, Steaua vine după două meciuri consecutive în care nu a cunoscut gustul victoriei, iar criza s-ar putea prelungi. Asta dacă ţinem cont că Laurenţiu Reghecampf este decis să menajeze mai mulţi titulari. La fel va proceda, însă, şi Mircea Rednic, dar la scară mai mică.

Menajat pentru Dinamo-Steaua din play-off

DINAMO-STEAUA. Conform informaţiilor FANATIK.RO, tehnicianul alb-roşiilor a decis să nu-l utilizeze nici un minut în partida de diseară pe Marcel Essombe. Atacantul nu face parte nici măcar din lot pentru disputa cu Steaua. “A fost anunţat că nu va juca împotriva roş-albaştrilor şi a înţeles. Essombe nu are nici un fel de problemă medicală, va fi doar menajat pentru partida de duminică din campionat, cînd va fi titular. Din cauza asta nu este în lot”, au declarat sursele FANATIK.RO.

Gnohere în atac, Batin pe bancă!

DINAMO-STEAUA. În aceste condiţii, Harlem Gnohere va începe din primul minut în această seară contra roş-albaştrilor, iar Paul Batin va fi rezervă şi va intra pe parcurs. În spatele “Bizonului” ar urma să evolueze Rotariu, Bicfalvi şi Palic.

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Anton, Nedelcearu – Rotariu, Bicfalvi, Palic – Gnohere

8 goluri în 19 partide a reuşit Essombe pentru Dinamo în acest sezon

Închide ×