EXCLUSIV. Un antrenor din staff-ul Stelei, DUS ÎN CĂTUŞE la secţia de poliţie!

Steaua, Dinamo, poliţie, tene

DINAMO – STEAUA. Campioana României şi-a mai descoperit un “bad-boy” după Gabi Tamaş şi Timo Gebhart.

Nu este vorba de un jucător, ci de o persoană din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf. Florin Tene, căci despre el este vorba, a comis-o cu mai puţin de 48 de ore înainte de derby.

Oprit de Poliţie la două dimineaţa

DINAMO – STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, în noapte de vineri spre sîmbătă, Tene a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru un control de rutină. Aflat în maşină alături de soţie, cel care se ocupă de pregătirea lui Niţă, Cojocaru şi Poiană a fost vizibil deranjat de gestul oamenilor legii şi a avut un schimb de replici dur cu aceştia. Totul s-a întîmplat pe o stradă din Bucureşti, în jurul orei 2:00.

Dus la spital pentru a i se stabili alcoolemia

DINAMO – STEAUA. Simţindu-se, probabil, cu musca pe căciulă, Tene s-a contrat dur cu poliţiştii, care s-au văzut nevoiţi să-l ducă la un spital din Capitală pentru a-i recolta probele biologice şi să-i stabilească alcoolemia. Acolo, omul din staff-ul lui Reghecampf a refuzat categoric şi a continuat disputa cu oamenii legii. A susţinut că nu a consumat nimic şi că doctorii nu au nici un motiv să-i ia sînge, avînd un limbaj extrem de agresiv.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

I-au pus cătuşele!

DINAMO – STEAUA. Disputa dintre Tene şi poliţişti a durat preţ de cîteva minute, iar ultimii s-au văzut nevoiţi să recurgă la un gest extrem. Mai exact, i-au pus antrenorului cu portarii de la Steaua cătuşele la mîini şi l-au dus la una dintre secţiile de Poliţie din Bucureşti.

Vom reveni cu amănunte!

13 apariţii a avut Tene, de-a lungul carierei, în poarta Stelei

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695