Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. Tensiune în ”Groapă”! Idolii au devenit duşmani

DINAMO-STEAUA. Eternul derby programează încă un episod, de data aceasta în Cupa României! Plin va fi stadionul din ”Ştefan cel Mare” joi seara, acolo unde doi jucători ai lui Reghe vor fi,...
03.03.2016 | 12:11
DINAMOSTEAUA Tensiune in Groapa Idolii au devenit dusmani
ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Eternul derby programează încă un episod, de data aceasta în Cupa României! Plin va fi stadionul din ”Ştefan cel Mare” joi seara, acolo unde doi jucători ai lui Reghe vor fi, probabil, principalele ţinte.

DINAMO. STEAUA. Ciprian Marica şi Gabi Tamaş au trecut dinamovist, dar acum îmbracă tricoul rivalei de moarte. Şi ce e mai chinuitor pentru ei, acum vor evolua împotriva fostei echipe.

ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. I-a dat gol lui Lucescu

Marica a semnat cu trupa lui Reghecampf şi a surprins toată suflarea dinamovistă. A ieşit un adevărat scandal, fiind acuzat de trădare. La rîndul lui, fotbalistul s-a apărat, spunînd că nu a fost dorit cu adevărat de Dinamo şi a atunci a ales echipa care îl poate readuce în circuitul naţionalei şi, astfel, să prindă Euro. Apele s-au liniştit, Marica a bifat deja trei meciuri în tricoul Stelei, dar primul joc din play-off va fi cel mai greu pentru el. Se întoarce în ”Groapă”, ca adversar.

DINAMO-STEAUA. Trei ani a bifat Ciprian Marica în ”Ştefan cel Mare”, 2001-2004, iar debutul la Dinamo s-a produs pe 4 mai 2002, la un meci cu FC Naţional (0-1). Tînărului atacant i s-au oferit şanse, fiind băgat în teren de 11 ori. A fost remarcat de Mircea Lucescu atunci cînd Dinamo a întîlnit pe Şahtior, în Cupa UEFA (2-0 şi 3-2 pentru ”cîini”, cu un gol al lui Marica), iar în 2004 a fost transferat la Doneţk. Marica a jucat pentru Dinamo 23 de partide şi a înscris de 4 ori.

ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Menajat în primul mandat

Gabi Tamaş este la a doua semnătură pentru Steaua. El a venit în returul campionatului precedent, a bifat 10 partide, însă nu a jucat la meciul contra lui Dinamo. Acum, Tamaş ar putea figura în linia defensivă a lui Reghe.

DINAMO-STEAUA. Gabi Tamaş a jucat pentru Dinamo în trei rînduri. 2002-2003 (19 partide, 4 goluri), 2004-2005 (27 partide, 1 gol) şi 2008-2009 (34 partide, 2 goluri).

ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Transferul surpriză

Eric Bicfalvi a fost tunul pe care Mircea Rednic l-a dat în această iarnă. Mijlocaşul a fost lăsat pe bancă la primul meci, dar l-a bifat pe următorul, la Giurgiu, cu Astra. Iar acum, se află în faţa unui joc în care adversar îi va fi echipa pentru care a jucat vreme de patru ani.

DINAMO-STEAUA. Eric Bicfalvi a fost jucătorul Stelei în perioada 2007-2012, fiind însă împrumutat pentru un sezon, 2008, la Gloria Buzău. Fotbalistul a jucat 63 de meciuri pentru roş albaştri şi a înscris de trei ori.

ADVERTISEMENT

1 milion de euro este cota de piaţă a lui Marica, potrivit transfermarkt.de

700.000 de euro este valoarea lui Gabi Tamaş

1,5 milioane de euro este cota lui Eric Bicfalvi