Fotbal intern

Video+foto. Super coregrafie 3D. “Ne luptăm cu moartea!”

Duelul dintre Dinamo şi Steaua nu se dă doar pe teren, ci şi în tribune.
18.02.2018 | 20:56

Dinamo a primit vizita formaţiei Steaua în etapa 25 din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018, iar ultraşii celor două galerii ale rivalelor din Capitală au avut ocazia să se dueleze din tribună în coregrafii senzaţionale. VEZI MAI JOS VIDEO!

Ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan au afişat cu 10 minute înaintea meciului bannere în care era scris mesajul: “Trecem peste toate. Luptăm cu moartea”, dar şi “Când se unesc câinii, ziua învinge noaptea”. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE.

Supoteri nu au uitat de Cătălin Hîldan la derby-ul Dinamo – Steaua

În peluza câinilor au apărut mai multe pânze pe care erau pictate mai multe lucruri emblematice ale lui Dinamo, cum ar fi: chipul fostului jucător din “Ştefan cel Mare”, Cătălin Hîldan, alături de un ultras, cei doi câini de pe emblema lui Dinamo, dar şi “doamna cu coasa”. 

De partea cealaltă, cei aproape 4.000 de suporteri stelişti care participă la derby-ul dintre Dinamo şi Steaua s-au rezumat la a purta culorile clubului, roşu şi albastru, iar în mijlocul fanilor a fost desenată o stea. CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO.

Click aici pentru a vedea toate imaginile de la derby-ul jucat de Dinamo Bucureşti împotriva celor de la Steaua, pe “Arena Naţională”, în etapa 25 din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018. FOTO+VIDEO AICI!

Tags: