Fotbal intern

DINAMO. ”Am GREŞIT cu Teja! Îl VREAU pe Miriuţă!” Ce zice Stoican

UPDATE 17:10 / Managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că ţinta lui a fost Vasile Miriuţă şi nu Mihai Teja, antrenorul care semna, la începutul lui...
DINAMO Am GRESIT cu Teja Il VREAU pe Miriuta Ce zice Stoican

UPDATE 17:10 / Managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că ţinta lui a fost Vasile Miriuţă şi nu Mihai Teja, antrenorul care semna, la începutul lui ianuarie, contractul cu echipa din ”Groapă”. ”Îl vreau pe Miriuţă”, i-a spus Stanciu finanţatorului Ionuţ Negoiţă. Managerul s-a întîlnit cu Miriuţă, i-a făcut propunerea, dar tehnicianul l-a refuzat, deoarece îşi dăduse acordul pentru a prelua pe Gyor.

Întrebat despre noua ofertă pe care Miriuţă a primit-o de la Negoiţă în mandatul lui Flavius Stoican, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, Daniel Stanciu a precizat. ”Eu l-am vrut pe Vasile Miriuţă atunci, am vorbit cu el cînd se afla încă pe banca CFR-ului, dar mi-a spus că nu poate, pentru că le-a promis celor de la Gyor că va merge acolo”, a spus  Stanciu. ”Am crezut în Teja, am plecat amîndoi la drum, dar m-am convins că am greşit, aducîndu-l la Dinamo. Din punct de vedere tehnic, el este un antrenor bun, dar are alte defecte, pe care nu le-am ştiut”, a mai dezvăluit Daniel Stanciu.

UPDATE 14:30 / Flavius Stoican a oferit lămuriri cu privire la declaraţiile pe care le-a făcut la finalul partidei pierdute cu CSMS Iaşi, conform cărora în cazul unui eşec în faţa Rapidului îşi va da demisia.

“Am declarat după meciul de la Iaşi că în cazul în care nu voi cîştiga voi avea o discuţie cu domnul Negoiţă. Pentru mine acest om reprezintă totul. Este alături de echipă în momentele grele, îi sprijină pe jucători, îi încurajează. Mai rar în fotbalul românesc astfel de oameni. Noi toţi, împreună cu cei care sînt pe teren, trebuie să-l facem fericit pe acest om.

Pentru că sînt foarte multe atacuri din toate părţile. Este foarte uşor ca oamenii să vorbească, să arunce cu noroi în echipă, într-un om care sprijină Dinamo. Şi normal că dînsului nu îi pică bine. Noi încercăm să le închidem gura la toţi. Trebuie ca oamenii aceştia, indiferent de numele lor, să tacă. E uşor să distrugi, mai greu e să construieşti. Şi mă refer la oameni care au jucat fotbal. Asta e durerea cea mare. Sînt momente în viaţa unei echipe, cînd indiferent ceea ce ai face, nu iese ceea ce îţi doreşti.

Eu ştiu că fac tot ce îmi stă în putinţă ca echipa să meargă bine. Indiferent ce spun oamenii, dacă rezultatele nu sînt aşa cum îmi doresc eu, am o oarecare jenă faţă de acest om. Nu stau într-un loc dacă lucrurile nu merg aşa cum trebuie. Dacă dînsul consideră că trebuie să mergem pînă la capăt, eu nu părăsesc echipa, dar mi-e ruşine pentru că nu putem să mergem pe o pantă ascendentă. Ştiu că e presiune din exterior”, a spus Stoican, citat de Dolcesport.

DINAMO. Flavius Stoican a făcut, poate, una dintre cele mai mari greşeli atunci cînd a ales să revină în Ştefan cel Mare, după ce fusese demis la finalul anului trecut. Tehnicianul a preluat echipa “cîinilor roşii” într-o perioadă catastrofală, după ce Teja pierduse calificarea în finala Cupei Ligii, care ar fi adus sume consistente în conturile clubului.

Aflat la doilea mandat, antrenorul este în pericol de a fi înlocuit după doar o lună. Ionuţ Negoiţă şi-a alcătuit o listă cu potenţiali antrenori, iar sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Vasile Miriuţă este în pole position pentru preluarea funcţiei.

PERFORMANŢĂ! Răzvan Lucescu este ca şi CALIFICAT în FINALĂ

DINAMO. “Mai durează două săptămîni!”

DINAMO. Stoican a anunţat la finalul partidei pierdute cu CSMS Iaşi că o eventuală înfrîngere în derby-ul cu Rapid îi va aduce demisia. Oficialii clubului s-au mişcat repede pentru a nu fi prinşi descoperiţi pe final de sezon şi au reluat negocierile cu Vasile Miriuţă, tehnicianul formaţiei ungare Gyor, cu care au mai discutat şi în timpul pauzei competiţionale, atunci cînd Dinamo a pierdut ruşinos amicalul cu Debrecen.

Jucătorii sînt şi ei la curent cu noile veşti care circulă prin club: “Din ce ştim, mai durează două săptămîni”, au dezvăluit pentru FANATIK.RO surse din vestiar, sigure că Miriuţă le va fi antrenor. Însă ce nu cunosc aceştia este că Miriuţă a pus unele condiţii pentru a reveni în România, iar în funcţie de reacţia lui Ionuţ Negoiţă mutarea s-ar putea amîna pînă la finalul sezonului.

Pustai RĂMÎNE la Rapid! Moraru n-a avut bani de REZILIERE

DINAMO. Condiţiile lui Miriuţă

DINAMO. Venirea lui Miriuţă este condiţionată de cerinţele acestuia, care dorea iniţial să vină în Ştefan cel Mare la finalul sezonului. “Nu pot veni acum! Mi-am dat cuvîntul şefilor de la Gyor şi nu îi pot lăsa la greu”, a spus antrenorul, însă discuţiile între cele două părţi au avansat, iar în cazul unui salariu de 10.000 de euro, acesta ar fi dispus să nu aştepte încheierea stagiului competiţional, ci doar două săptămîni, timp în care îşi va încheia socotelile cu echipa din Ungaria.

De menţionat este însă că Negoiţă îi oferă în acest moment o remuneraţie lunară de doar 6.000 de euro. Dacă prima condiţie i-ar fi satisfăcută, Miriuţă va bate palma cu Dinamo de acum, însă în cazul în care patronul “cîinilor” nu va ceda, antrenorul rămîne să se gîndească pînă la vară.

DINAMO. Veşti bune pentru Machado! Vezi cît lipseşte!

DINAMO. Totuşi, Miriuţă s-a impus şi în cazul unei veniri la final de campionat. Conform surselor FANATIK.RO, acesta vrea ca formaţia din Ştefan cel Mare să iasă din procedura de insolvenţă, lucru ce este foarte aproape de a se întîmpla, după ce “cîinii” şi-au plătit toate datoriile către creditori (vezi detalii aici). Pe lîngă stabilitate financiară, fostul tehnician al CFR-ului vrea să îi fie asigurat un lot bun, valoros, care să-i poată ţină piept Stelei în lupta pentru titlu şi implicit cîştigarea campionatului, ţintind la cupele europene.

DINAMO. “Lazăr e băgat la mişto! Stoican face doar ce i se spune” 

DINAMO. Vine de acum doar dacă demisionează Stoican

DINAMO. Dat afară în plin campionat, Flavius Stoican a avut grijă la revenire să-şi blindeze contractul cu o clauză ce-l face imposibil de demis pînă la încheierea stagiunii. Astfel, dacă lui Miriuţă îi vor fi satisfăcute toate cerinţele, poate deveni noul antrenor al celor de la Dinamo doar dacă Stoican îşi va da demisia, lucru pe care a şi anunţat că îl va face, însă numai în cazul unui eşec în meciul cu Rapid.

STEAUA. Templul PĂRĂSIT. “Jucam fotbal cu nevestele pe Ghencea!”