Fanatik Show

DINAMO. Stoican, forţat să plece: “S-au strîns multe, toţi aveau păreri!”

DINAMO. Flavius Stoican a dezvăluit motivele care l-au împins să demisioneze de la Dinamo. Tehnicianul lasă de înţeles că nu a primit mînă liberă şi că Ionuţ Negoiţă şi Constantin...
20.11.2014 | 19:23
DINAMO Stoican fortat sa plece Sau strins multe toti aveau pareri

DINAMO. Flavius Stoican a dezvăluit motivele care l-au împins să demisioneze de la Dinamo. Tehnicianul lasă de înţeles că nu a primit mînă liberă şi că Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache ar fi dorit să aibă un cuvînt de spus în ceea ce priveşte alcătuirea echipei.

DINAMO. “Nu prea sînt obişnuit să stau pe bară. Am avut o discuţie cu domnul Negoiţă şi am căzut de comun acord că e mai bine să ne despărţim. Eu am filosofia mea în fotbal, iar dînşii alta. Doream ca în acest sezon să termin pe podium, iar la anul să mă bat la titlu. Aş fi vrut ca părerea mea să conteze privind strategia clubului, să fie importantă. Eu aşa am considerat că facem treabă doar cum vreau eu, nu cum vrea domnul Negoiţă. Eu voiam ca lucrurile să fie făcute cît mai repede, îmi făcusem un plan, fiecare venea apoi şi îşi spunea părerea, că e mai bine aşa, iar eu am considerat că nu este în regulă. Eu nu vreau ca oamenii să asculte doar de părerea mea, eu trebuie să mă fac înţeles. Eu am reuşit alături de jucători să ajungem pe un loc bun, am plecat de jos, unde nu era normal pentru Dinamo. La mine nu au fost doar vorbe, ce am promis, am făcut. Cînd am spus că anul acesta vreau să termin pe podium nu au fost doar vorbe. M-au deranjat multe lucruri. Eu îmi făcusem un plan bine stabilit. S-au strîns multe. Pentru moment, nu am nici o ofertă. Nu am discutat cu absolut nimeni”, a spus Stoican la FANATIK SHOW, la Look TV.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

Tags: