ADVERTISEMENT
Carousel hot news

DINAMO. Stoican, în pericol! Meciul cu Petrolul, ultimul?

DINAMO. Flavius Stoican se află de peste un an pe banca lui Dinamo, performanţă reuşită de puţini antrenori în ultimii ani, însă contraperformanţele din această săptămînă i-au pus,...
Autori: Adrian Dumitru, Bogdan Steriopol | 02.11.2014 | 00:02
DINAMO. Stoican, în pericol! Meciul cu Petrolul, ultimul?
Flavius Stoican

DINAMO. Flavius Stoican se află de peste un an pe banca lui Dinamo, performanţă reuşită de puţini antrenori în ultimii ani, însă contraperformanţele din această săptămînă i-au pus, conform surselor FANATIK.RO, postul în pericol în cazul în care pierde şi derby-ul cu Petrolul de la finalul lui noiembrie. 

ADVERTISEMENT

DINAMO. După fiecare partidă, Flavius Stoican se întîlneşte cu oficialii clubului pentru a analiza partidele pe care Dinamo le joacă. Discuţiile normale au ieşit însă din tipar după eşecul ruşinos din Cupă cu CS Mioveni, cînd Dinamo a fost eliminată de divizionara secundă, deşi antrenorul a folosit foarte mulţi titulari. Vizibili nemulţumiţi de rezultat, şefii i-au adus, se pare, unele reproşuri tehnicianului. “Nu înţelegem cum este posibil să pierdem de-o asemenea manieră cu o echipă din liga a doua! Sperăm să fie un accident, însă nu este în regulă ca acest lucru să se întîmple înaintea unei partide atît de importante, cum este cea cu Steaua”, au fost în linii mari, reproşurile conducerii către Stoican.

Stoican, out de la Dinamo dacă pierde cu Petrolul!

DINAMO. Nemulţumirile trecuseră în plan secund avînd în vedere sosirea derby-ului, dar cum rezultatul a fost unul catastrofal, răbdarea şefilor pare la limită, asta chiar dacă  băieţii lui Stoican nu au făcut un joc slab. Cel mai probabil, conducătorii se vor întîlni din nou cu Stoican luni, aşa cum este tradiţia de la finalul etapelor, urmînd ca atunci să se discute mai multe aspecte despre situaţia echipei. Momentan, şefii nu sînt hotărîţi cum îl vor aborda pe Stoican, însă conform surselor FANATIK.RO, în cazul în care Dinamo nu îşi va reveni imediat, ceea ce înseamnă victorii cu Viitorul şi Gaz Metan şi cel puţin un punct în derby-ul cu Petrolul, antrenorul este în mare pericol să fie schimbat în pauza de iarnă.

Tatonări la Ionuţ Chirilă

DINAMO. Chiar dacă oficialii nu sînt încă siguri pe cine vor în locul său, conform surselor FANATIK.RO, s-au făcut deja unele tatonări la Ionuţ Chirilă, antrenor foarte apropiat de preşedintele executiv al lui Dinamo, Constantin Anghelache, el fiind favorit să preia echipa din iarnă. Contactat de FANATIK.RO, Flavius Stoican a declarat: “Nu am fost anunţat nimic, eu ştiu că am un milion la sută susţinerea conducerii, aşa că n-am emoţii. Mă interesează doar să pregătesc aşa cum trebuie meciul cu Viitorul de etapa următoare, atît!”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT