Fanatik Show

DINAMO. Stoican a plecat. Prima reacţie după demisie!

UPDATE 17.00. Flaviu Stoican a mers în vestiar şi şi-a luat rămas bun de la jucători. El a oferit primele declaraţii după ce a părăsit echipa. Tehnicanul susţine că nu a fost demis, ba mai...
12.11.2014 | 16:45
DINAMO Stoican a plecat Prima reactie dupa demisie

UPDATE 17.00. Flaviu Stoican a mers în vestiar şi şi-a luat rămas bun de la jucători. El a oferit primele declaraţii după ce a părăsit echipa. Tehnicanul susţine că nu a fost demis, ba mai mult a plecat în relaţii bune cu patronul Negoiţă.  “Astăzi (n.r. miercuri) am avut o discuţie cu domnul Negoiţă. Îi mulţumesc că m-a înţeles şi că mi-a dat ocazia să antrenez Dinamo. Am plecat doar din anumite motive care sînt ale mele, motive personale. A fost dificil să vin în faţa băieţilor şi să-mi iau la revedere. Sper să reuşească în tot ce şi-au propus. Au fost jucători care au vorbit în vestiar, Lazăr şi Alexe, şi care vor ţine grupul unit. Nu a fost nicio neînţelegere cu domnul Negoiţă. Chiar pot spune că am trecut împreună peste multe momente dificile”, a declarat Flavius Stoican pentru prosport.ro

“Celui care vine în locul meu, îi doresc din suflet multă baftă, indiferent cine ar fi. Eu mi-as dori să continue Mateuţ şi să aibă şansă. Eu ştiu că Niculescu are contract la CS Mioveni. El este atasat foarte mult de acea echipă, dar orice este posibil”, a mai spus fostul antrenor al “cîinilor”.

UPDATE ORA 15.40. Stoican este acum în vestiar şi îşi anunţă jucătorii că a părăsit Dinamo. Şedinţa de pregătire începe de la ora 16.00. Ea va fi condusă de Dorin Mateuţ. 

DINAMO. UPDATE 13:53 / Ionuţ Negoiţă s-a orientat către două variante de înlocuire a lui Flavius Stoican. Din informaţiile obţinute de FANATIK.RO, conducerea dinamovistă a dorit să îl aducă pe banca tehnică pe Vasile Miriuţă, însă tehnicianul CFR-ului a declinat oferta venită din partea lui Negoiţă. A doua variantă este Gheorghe Mulţescu, antrenorul Petrolului aflîndu-se în conflict mocnit cu Dan Capră, finanţatorul “lupilor”. Mulţescu a avut o rundă de negocieri cu oficialii lui Dinamo, însă discuţiile au fost sistate în momentul în care tehnicianul de 62 de ani a adus în prim plan aducerea unor jucători care să întărească actualul lot al “cîinilor”. Mai mult, pe lista scurtă a lui Negoiţă se află în acest moment şi Liviu Ciobotariu, tehnicianul care a mai antrenat în “Ştefan cel Mare” între 2011 şi 2012.

DINAMO. UPDATE Ora 13:40 / “Flavius Stoican şi Dinamo au reziliat de comun acord contractul în această dimineaţă”, a dezvăluit purtătorul de cuvînt al lui Dinamo, Dorin Irimia, pentru FANATIK.RO. 

DINAMO. UPDATE Ora 13:15 / Flavius Stoican a demisionat de la Dinamo din cauza neînţelegerilor cu preşedintele Constantin Anghelache, conform gsp.ro. În urmă cu doar o zi, la FANATIK SHOW, Flavius Stoican dezvăluia că “o să fiu al dracului cu cei din jur”.

DINAMO. Flavius Stoican le-a trasmis celor care critică evoluţia dinamviştilor că o să răspundă acuzelor începînd cu pauza competiţională. Într-un mod dur, a ţinut să specifice tehnicianul dinamovist la FANATIK SHOW! “O să fiu al dracu şi cu cei din jur”, a precizat tehnicianul lui Dinamo.

DINAMO. Antrenorul “haitei” îi anunţă pe suporterii lui Dinamo că echipa roş-albă va intra pe o pantă ascendentă din retur, cînd vor fi puse la punct carenţele echipei dinamoviste. “Sînt mai mult dezamăgit de rezultat decît de jocul prestat. E deranjat că am pierdut ultimul joc, asta e supărarea noastră mare. Jucătorii îşi doreau mai mult decît s-a realizat pînă în prezent, dar nu sîntem pe o pantă descendentă. Inclusiv cu Steaua, cînd am jucat, toată lumea ne-a aplaudat. Au fost meciuri pe care le-am avut în mînă, se putea mai mult. Trebuie să trag puţin de jucători, să îi motivez, dar asta e face cînd se cred fantastici, nu în astfel de momente. Din iarnă vom merge pe o pantă ascendentă. O să fiu mai al dracu şi cu oamenii din jur din pauza competiţională. Vor începe contre cu cei care mă atacă. Momentan văd dacă merită sau nu merită să le răspund. Nu sînt certat cu un jucător, el joacă sau nu joacă. Acesta este cazul şi lui Bilinski”, a precizat Stoican în cadrul emisiunii FANATIK SHOW

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!