Fotbal intern

DINAMO. Cum i-a motivat Stoican. “Erau dărîmaţi!”

DINAMO. Flavius Stoican vrea cu orice preţ ca Dinamo să cîştige meciul cu Viitorul de vineri, mai ales că roş-albii nu au reuşit să învingă niciodată echipa lui Hagi în cele patru meciuri...
07.11.2014 | 12:07
DINAMO Cum ia motivat Stoican Erau darimati
ADVERTISEMENT

DINAMO. Flavius Stoican vrea cu orice preţ ca Dinamo să cîştige meciul cu Viitorul de vineri, mai ales că roş-albii nu au reuşit să învingă niciodată echipa lui Hagi în cele patru meciuri disputate pînă acum. Tehnicianul a apelat tocmai la acest detaliu pentru a-şi motiva fotbaliştii să trateze meciul ca pe cel mai important al sezonului.

DINAMO. Primul meci din 2014 al lui Dinamo, 1-2 acasă cu Viitorul şi scaunul lui Stoican se clatină serios. Pînă la urmă, “cîinii” şi-au revenit, mai ales că imediat au scos un egal nesperat în Ghencea, cu Steaua egalînd în ultimul minut, iar pînă la finalul campionatului au reuşit chiar o clasare pe un loc de Cupe Europene. “Lui Flavius i-au trebuit atunci patru zile numai să le ridice moralul jucătorilor după înfrîngerea cu Viitorul, că erau la pămînt psihic şi urma Steaua. I-a ieşit şi pînă la urmă băieţii s-au autodepăşit în faţa marii rivale şi chiar meritau victoria”, au declarat surse din cadrul clubului pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo vor neapărat să bată Viitorul

DINAMO. Tocmai pe acest aspect mizează şi acum Stoican cînd, se pare, face totul pentru a-şi motiva la cote maxime jucătorii, mai ales că aceştia vin după o înfrîngere usturătoare în derby, 0-3, chiar dacă nu au jucat rău împotriva Stelei. “Flavius le-a atras atenţia jucătorilor că meciul ăsta are o însemnătate aparte şi că victoria este esenţială atît pentru punctele de care au nevoie în clasament, dar şi ca o revanşă, fiindcă precedentele două meciuri jucate cu Viitorul în <<Ştefan cel Mare>> au fost pierdute. Băieţii îşi doresc să cîştige meciul ăsta decît pe oricare altul”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!